Kad sam poceo snimati na serveru nisam mislio da ce biti ovako, sve sto mi hocemo (schiller winoden i ja) je da nas niko ne dira niti cemo mi njih.A ipak ovaj Funkodidily123 nadje nas otok mi se preselimo (pa se ukloni live mapa) on nas opet nadje i smara nas stalno.Onda pocinej dovoditi igrace i da nas ubijaju...
Diskusija
Zaključana
Zalba na igrace
132 pregleda · 3 odgovora · otvorena 31.05.2013. u 18:05
jucer mi je napisao da vam želi samo neki poklon ostaviti nešto tako, ja sam mu rekao da si rekao da više ne donese poklone ali on opet...
E: promjeni ime teme; koja u svom nazivu ima jednu riječ bit će automatski obrisana a autor iste kažnjen banom u trajanju od 7 dana.
E: promjeni ime teme; koja u svom nazivu ima jednu riječ bit će automatski obrisana a autor iste kažnjen banom u trajanju od 7 dana.
Ma glup lik pravo kakvi pokloni samo dosadjuje (hoce da snima sa nama pa nas pegla...) pa doveo ovog skyhawka da i on nas smara
Već sam ti rekao. Server je PVP i ti ne možeš nikome zabraniti da tu bude. Ako već hoćeš, claimaj fakcijom sve pa neće moći graditi, ako ti smeta, trojica vas je ubijte ga i to je to. To i jeste bit ovog moda.. 
Tema lock.

Tema lock.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.