Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cs 1.6 pomoc

89 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.05.2013. u 21:34

Vece svima  ;)

U poslednje vrijeme muku mucim sa ovim kanterom.Kada god udjem u njega i pokusam da udjem u neki server,automacki izadje iz kantera i izbaci mi ovo sranje:

Onda po nekoliko puta moram da ulazim u njega da bi na kraju mogao igrati ( uci na server ).Reinstal radio bezbroj puta na vise particija al isti djavo ( briso sam i iz particije i na Add or Remove Programs )
Koji ti je os , xp , win7 ili 8?
SsKull je napisao/la:
Koji ti je os , xp , win7 ili 8?
Pa zar ti ovo lici na windows 7 ?
IBRAHIMOVICC je napisao/la:
Sve je isto samo njega nema :D
Evo radi sad sve ( dokle vidjecemo :D )
Hvala na pomoci  ;)
Nema problema, ali ne treba meni hvala na postu mozes i stisnit glas :=))
kad udjem u kanter 1.6 igram 5-6 min. i onda me izbaci i pise mi nesto kao CLFlushEntityPacket.jel zna neko sta je to i kako da se rijesim toga?
residentevil4 je napisao/la:
kad udjem u kanter 1.6 igram 5-6 min. i onda me izbaci i pise mi nesto kao CLFlushEntityPacket.jel zna neko sta je to i kako da se rijesim toga?
update drivere od graficke, i meni je to bilo znaju ljudi igro mixeve neki dan sa njima, i samo update drivere i vratilo se u normalu, mislio sam da je provajdera, dzaba zvao i sovao im
SsKull je napisao/la:
update drivere od graficke, i meni je to bilo znaju ljudi igro mixeve neki dan sa njima, i samo update drivere i vratilo se u normalu, mislio sam da je provajdera, dzaba zvao i sovao im
hvala..al isto tako kad ulazim igram isto oko 5-6 min. izbaci me i pise nesto kao Renderwiew NULL Worldmodel tako nesto,sta je sad to i kako da se rijesim toga?  :S
residentevil4 je napisao/la:
hvala..al isto tako kad ulazim igram isto oko 5-6 min. izbaci me i pise nesto kao Renderwiew NULL Worldmodel tako nesto,sta je sad to i kako da se rijesim toga?  :S
Pise ti ovako?? Dobijes kao poruku:
R_RenderView:NULL world model

To ti je do servera, tj serveraaa, vise njiha, to ce proci samo od sebe, tj provajderi i serveri, kaze to se mora ukazivat, tako sam ja citao, imaju ljudi po 100fpsa i to ping im skace tako je i meni dok sam update graficku sve prestalo ping 20, a bio 48-60 znaci majke mi samo update drivere.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.