Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Prijava ISP-u u inostranstvu

104 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.05.2013. u 18:42

Naime neko je pokusao da mi promeni password na steamu. Uradio sam look-up ip-a i nasao sam odakle je i koji mu je provajder da li ima vajde da ga prijavljujem isp-u ili sam da preduzmem mere protiv njega?

Pokusao je da promeni iz Holandije niti tamo imam koga niti tamo znam koga.
Proxy korišten vjerovatno 
Meni neki dan bitdefender blokiro port, valjda mene neko pokusao safata iz brazila, sreca dobar ovaj antivirus mogu ga samo glabat xD
Sumnjam da ce se ista desit ako ga prijavis ISP-u a ne znam koliko ti se isplati da se sam brines o tome tj. da sta prijavljujes i ganjas pravdu. Na kraju ces imat trosak a ne dobit 
DZAVID je napisao/la:
Proxy korišten vjerovatno 
Moguce je ali me zanima da li ima vajde da prijavljujem posto ne znam zakon niti ToS
Probaj da na http://whois.domaintools.com/ nadjes EMAIL obicno ide [email uklonjen] ... Zatim uzmi sve lepo na engleskom sroci sta se desilo te dokaze (ss email-a) i tome slicno di si nasao ip i zatim ga prijavi  Prijava da bi se procitala prodje mesec-tri i posle toga ces dobiti response, njega ce opomenuti i to je to.
Malo razmisli!

to ti je isto kao da bi nazvao policiju bano i rekao " e ukrali su mi steam" Ljudi kardaju na milione u 1 danu možda lupetam sad iznos imaju pametnijeg posla nego tvoj steam tražit kontaš šta ti hoću reći mislim nije nikakav diss tvoje teme opet probaj možda ja griješim.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.