Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program za skidanje aplikacija

59 pregleda · 3 odgovora · otvorena 29.05.2013. u 22:32

Pozdrav gameri!!

interesuje me da li postoji neki program za direktno skidanje aplikacija na iphone osim appstore. Uradjen je jailbrake na telefonu i prije sam koristio intaloulos ali sad kad je ugasen nista. Evo vec par dana zelim da skinem nesto normalno na mob a na ovom appstoru bilo sta da valja se placa. Skidao sam neke aplikacije ali kako god opet me prebacuje na appstore. Znam da su linkovi warez ali dajte ime programa opisite malo - ja cu se snalaziti za download ili posaljite u pp.

Hvala !!

Edit: da napomenem direktno na mob ne zelim da skidam na komp pa da prebacujem.
Bas , placa se skoro svaka bolja aplikacija.whatsapp,ts3 i slicno.

Nego ja imam jedan poblem.kad ocu da skinem sa appstore-a neku odredjenu app pise mi : this app is incopactible for you iphone. Ios 6.1.3 ?

I pise jos nesto :gyroscop da mi treba ili nesto u tom fazonu .jel imo iko od vas ivaj problem ?

P.s : moze na pm neka mala preporuka necega.lp
Zhak je napisao/la:
Bas , placa se skoro svaka bolja aplikacija.whatsapp,ts3 i slicno.

Nego ja imam jedan poblem.kad ocu da skinem sa appstore-a neku odredjenu app pise mi : this app is incopactible for you iphone. Ios 6.1.3 ?

I pise jos nesto :gyroscop da mi treba ili nesto u tom fazonu .jel imo iko od vas ivaj problem ?

P.s : moze na pm neka mala preporuka necega.lp
Trebas imati ziroskop za odredjene aplikacije . Sve verzije iphona ispod 3gs nemaju ziroskop . Mogu ti ja preporuciti ali sve se placaju. Ako imas karticu eto xd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.