Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Plemena - pleme (novi svijet)

176 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.05.2013. u 23:18

Ako netko zeli igrat plemena, danas je otvorena pred registracija za otvaranje novog svijeta, tako da ce svijet bit otvoren za par dana, do tad mozemo slozit neki tim od 30 ljudi i bit cemo zajedno u plemenu, znaci ako prije otvorenja svijeta skupimo 30 ljudi najverojatnije cemo odma bit 1. u svijetu, i dalje cemo lako drzat to mjesto... iskusan sam vođa, imo sam vec par svoja plemena di smo dugo vremena bili prvi i raspali se samo zbog toga sto sam presto, nikad mi se pleme nije raspalo dok sam ga vodio, jedino ovo zadnje.. pa eto ako je netko zainteresiran.. tamo cemo imat plemenski forum i sve sve, mozete me pitat za pomoc ako nesto ne kuzite ovjde ili na onom forumu.. ugl za pocetnike, sve ce vam bit jasno za par dana...
Evo ja cu igrao sam prije plemena :) (prije par god ali jos uvijek je ostalo nesto malo u meni ) xD
Diamondprox je napisao/la:
Evo ja cu igrao sam prije plemena :) (prije par god ali jos uvijek je ostalo nesto malo u meni ) xD
Ok sutra cu napravit registraciju pa vam u pm slat link ... trebate se regat prek mog linka da budemo blizu kad pocne svijet
NitroGenium je napisao/la:
Ok sutra cu napravit registraciju pa vam u pm slat link ... trebate se regat prek mog linka da budemo blizu kad pocne svijet
Nema to veze, ako se registruju preko tvog linka ti dobijaš nagradu kada oni dostignu određeni dio/nivo 
Headmyster je napisao/la:
Nema to veze, ako se registruju preko tvog linka ti dobijaš nagradu kada oni dostignu određeni dio/nivo ;)
E vidis frende nisi u pravu, procitaj malo, neznam ni ja zasto al na plemenima ne dobijes nikakvu nagradu, cak ni premium, al ama bas nista... jedino te stavi blizu
NitroGenium je napisao/la:
E vidis frende nisi u pravu, procitaj malo, neznam ni ja zasto al na plemenima ne dobijes nikakvu nagradu, cak ni premium, al ama bas nista... jedino te stavi blizu
Računaj i na mene , pošalji link. :D
Dugo sam igrao tribalwars , ali nikada plemena. Isto je tako da jednostavno je , samo drugi jezik.  9-)
Ajmo ih sabit
Ja cu najvjerojatnije isto igrat al' za 10 dana. Nisam odavno igro tu igricu 
Mozes i meni poslati link , ma da odavno nisam igrao ali valjda cu se snaci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.