Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[G.BA RADIO] Informacije vol.1

211 pregleda · 15 odgovora · otvorena 27.05.2013. u 14:35

ĆAO ĆAO !

Evo vako da vam par stvari kažem vezanih za ovaj radio što je nedavno otvoren i po-fino napreduje.Zahvaljujući Vama

Svako jutro i večer će biti barem jedna emisija, emisije će ići kako su išle jutros, nadam se da ste zadovoljni.

1. Trenutno je u fazi priprema samplera za gamers.ba radio.

2. Ovih dana trebam otić kupit mikrofon, automatski će se uvodit emisije kao što su npr :
~ Top 20
~ Only Hits
~ Najave singlova
~ itd...

3. Vjerovatno će se i vjesti uvesti iz gamerskog svijeta, sve vezano za gaming.

Nadam se da ste zadovoljni trenutnim vođenjem ovog radija

Cheers.
Pohvale za ovo stvarno prakticno i fino, samo ako neko moze da promjeni ovu gay muziku koja je trenutno?
Tek sam usao da malo poslusam kako to zvuci, lijep je transfer zvuka etc.

Evo prijedlog sad koliko je izvodimo, da odradite recimo reklamu pod nazivom recimo "Slusate Gamers.ba Radio" i tako nekad u pozadini pjesme da se ubaci, kao sto svake stanice imaju te reklame poput Kalman,BN etc.
Trebao bi se cesto mijenjati zanr.

edit. ako koristite neki drugi radio, a koristite, onda bi definitivno trebao to biti RSG radio.

Dolazi na TS i mijenjaj jutarnju vremensku prognozu Srbije. (Nisam nacionalista, i ne mrzim Srbiju, ali koga interesuje jutarnja temperatura u Srbiji (osim mozda Vlexa) na gamerskom TSu)

brix objasnio
skile je napisao/la:
Trebao bi se cesto mijenjati zanr.

edit. ako koristite neki drugi radio, a koristite, onda bi definitivno trebao to biti RSG radio.

Dolazi na TS i mijenjaj jutarnju vremensku prognozu Srbije. (Nisam nacionalista, i ne mrzim Srbiju, ali koga interesuje jutarnja temperatura u Srbiji (osim mozda Vlexa) na gamerskom TSu)

brix objasnio
Da ne bi neki pogrešno shvatili, da protumačim 

Nije skile mislio direktno na Srbiju, to se odnosi i na ostale države, bila to BiH ili Francuska, to za naš "svijet" nije bitno  
Svi smo mi Cooler Masteri !
742 je napisao/la:
Svi smo mi Cooler Masteri !
Svi !

@Dobra stvar, mijenjajte žanr -.-'
Lima je napisao/la:
Tek sam usao da malo poslusam kako to zvuci, lijep je transfer zvuka etc.

Evo prijedlog sad koliko je izvodimo, da odradite recimo reklamu pod nazivom recimo "Slusate Gamers.ba Radio" i tako nekad u pozadini pjesme da se ubaci, kao sto svake stanice imaju te reklame poput Kalman,BN etc.
To sam naveo ko sampler, eo stavio sam još neke radio stanice, trudim se što više muzike raznovrsne nabacam.
anaisDesign je napisao/la:
To sam naveo ko sampler, eo stavio sam još neke radio stanice, trudim se što više muzike raznovrsne nabacam.
Ubi nas ba ova stanica sa Cooler Master reklamom.
poslije za mene opet jedna, kao juce 
Daj nam HOUSE 
Još bi bilo špica da se mogu narucitavi pjesme npr ja ti premium jedan nabacim a ti meni od šabana onu s namjerom podjoh  
Sirutka je napisao/la:
Još bi bilo špica da se mogu narucitavi pjesme npr ja ti premium jedan nabacim a ti meni od šabana onu s namjerom podjoh  :D
Pjesme se mogu naručivati, al zato ti nisu potrebni premiumi. ( :
Jel otvoren radio ?

Ako jeste kako pristupiti istom ?
NightWalker je napisao/la:
Jel otvoren radio ?

Ako jeste kako pristupiti istom ?
ts3.gamers.ba
Ima previse strane muzike treba uvesti malo vise zabavne muzike

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.