Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 35 bodova

Njemački bokseri

278 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.05.2013. u 19:47

Da li ima negdje u Sarajevu ili u blizini Sarajeva uzgajivačnica pasa(Njemački bokser).Uglavnom da su psi čistokrvni,vakcinisani, da imaju papire itd.I neke još pouzdane informacije.I ako može da su legla odnedavno ili trebaju biti ubrzo.Po mogućnosti ako može i bijela boja psa(jest da nisu po standardu ali eto.)

Ima u mene komšija Almir Šerak :D ( Brat od Adnana Šeraka) Njemački bokser odrastao i ima ženku , i trebaju nekad da mu se okote ali ne znam tačno kad , kolko bi ti najviše dao para za njega ?
ICproductions je napisao/la:
Ima u mene komšija Almir Šerak  ( Brat od Adnana Šeraka) Njemački bokser odrastao i ima ženku , i trebaju nekad da mu se okote ali ne znam tačno kad , kolko bi ti najviše dao para za njega ?
Zavisi kakvo je leglo, od kakvih roditelja, da li ce biti vakcinisani itd itd. uglavnom kad se okote pošalji slike ako do tad ne odlučim
riime je napisao/la:
Zavisi kakvo je leglo, od kakvih roditelja, da li ce biti vakcinisani itd itd. uglavnom kad se okote pošalji slike ako do tad ne odlučim
Još kad bi meni tada naumpalo :D
ICproductions je napisao/la:
Još kad bi meni tada naumpalo 
ništa onda 
Moj prijatelj je nabavio istog ovakvog smedjeg, ja mislim da je bio vakcinisan, cistokrvan. Platio ga 500KM preko prijatelja nekog.
ja znam lika prodaje ta telad al sa pasosem ne s ovim sto si ti naveo da treba biti vakcinisan, ako ti zatreba broj, PM a moze i upis u GB

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.