Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pronaci kopiju.

103 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.05.2013. u 12:42

Pozdrav ljudi, iskreno - nisam znao gdje da postavim ovo, pa sam evo odlucio ovdje na forum, jer ko zna oko racunara, moze mi i pomoci ovdje.

Eh ovako, jel moguce pronaci link ili izvor odakle se nesto nabavlja na osnovu slika ?

O cemu se radi, ovaj lik po piku prodaje dresove kao ORIGINALE ili sl za 75-85 km, evo primjer :

http://www.pik.ba/artikal/7034343/dres-manchester-city-13-14-nike-domaci/

E sad, standardni "ebay fazon" je ako nema na stanju, cega se 30ak dana. Odmah mi se lampica upalila da dobavlja otamo negdje i ako ih on prodaje za 75 maraka, ne nabavlja ih za vise od 40 km sigurno.

Nasao sam ja dosta tih stranica sto imaju dresove 20-30 dolara, ali volio bih bas pronaci ovaj njegov izvor ako je ikako moguce, guglao sam slike dosta - tesko da sam sta nasao, a postavlja izvorne slike s te stranice.
https://www.facebook.com/mojdres.tz/info

Eto imas Mail pa pitaj.

Ja sam vidio 1 od dresova koje prodaju i odusevio sam se.

Ne furam te dresove ali ovo je za ovu cijenu fkt vrh.

poz
Bas mislis da ce mi on reci odakle dobavlja dresove , naravno da nece ?

Ja hocu da pokusam naci bas odakle dobavlja, ne da ja to preprodajem okolo, nego da uzmem sebi 2 - 3 dresa.

Vjerujem da je kvalitet ekstra, ali on ih plati tamo maximum 30-35 dolara.
Sta ti oces sad, uzmi sebi karticu pa naruci i ti preko ebay-a .. Ili kupi od njega za te pare, pricaas gluposti
Ja pricam gluposti ? Neko s ispodprosjecnim IQ bi razumio sta je poenta mog posta, koje je pitanje, a ti ne razumijes, pa sad skontaj.

Nacrtat cu ti :

Imam karticu i narucivao sam vec s ebay-a, nije to problem, ali i na ebayu i okolo imas jedno milion korisnika koji prodaju bolje, ili losije kopije, ovaj lik ocito uzima bolje pa bi volio da znam stranicu odakle nabavlja, da bi i ja sebi mogao uzeti.

Ako opet nije jasno, javi i da ti obojim :)
lol
ti nisi skonto sta sam ja rekao al jbg kad si glup i druge podcijenjujes sa IQ koji mi je veći nego tvoj ..
Mati te glupog okotila, idiote jedan. Ako nemas sta pametnije napisat, onda zaobidji. Ko malj si glup, znaci ti bi platio sat 80 maraka a znas da ga negdje mozes kupiti za 20. Naravno da bi kupio, jer sto bi se ti malo okolo raspitao gdje se to ima nabaviti jeftinije, to ti je IQ o kojem sam govorio.
Bavarian1989 je napisao/la:
Mati te glupog okotila, idiote jedan. Ako nemas sta pametnije napisat, onda zaobidji. Ko malj si glup, znaci ti bi platio sat 80 maraka a znas da ga negdje mozes kupiti za 20. Naravno da bi kupio, jer sto bi se ti malo okolo raspitao gdje se to ima nabaviti jeftinije, to ti je IQ o kojem sam govorio.
Nema potrebe da vrijedjas ljude koji ti zele pomoci.
Jedini nacin da saznas odakle neko nabavlja robu je da ga pitas a on ti naravno nece reci jer zeli da zaradi...
Nece ti niko reci e mozes kupiti nesto od mene za 100KM a imas to negdje drugo za 80...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.