Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ownership i id car problem

90 pregleda · 3 odgovora · otvorena 23.05.2013. u 22:20

Pozdrav, imam dva pitanja kao sto vidite...

1. pitanje:

-Kako da napravim roleplay auto pijacu....Znaci kad kupis auto u koje si sjeo, da je tvoje, da ga odma vozis.....A ne kao default, napravi ti novi auto....Ako ste me razumijeli

2. pitanje:

-Kada napravim auto na /veh komandi, dodju mi auto gdje je vlasnik Armija,PD, itd...Nije drzavno....Tek kad predje tam neki 50-ti id auta..bude drzavno...

Proverio sam dali ima AddStaticVehicle i CreateVehicle....Ali samo ima za evente...Koje i treba...

Bio bi jos zahvalniji, kada bi mi to neko odradio preko tw, ili da mu dadnem mod da on sredi....

btw. Ponudio bi premium, ali nazalost imam 0 bodova, tako da nemam mogucnosti....

HVALA.. no spamm!
Auto pijacu mozes na dva nacina
Mozes napraviti preko svepozitions pa dodavati auta na buy , ali ces morati svako malo dodavati nova auta. A naravno mozes uraditi car ownership koji ce dinamicno preko mysql baze nakon sto se proda auto nakon izvjesnog vremena dodavati novi. Ja mislim da ti imam takav fs da mozes ig dodavati auta itd. Pa cu ti poslati. GL
Posalji mi mod na pm  Bicu drage volje da ti ovo uradim.
De i meni posalji tu fs bit cu ti zahvalan i mene taj problem muci plsss...Moja je to skripta koju radim...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.