Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bodovi/pitanje

336 pregleda · 4 odgovora · otvorena 08.05.2007. u 13:28

Ovako pozdrav svima...

Razgovarao sam sa frendom, i sada me zanima...

Bilo je prije tema, ko se javi prvi njemu bodovi, acc na bitefightu mi dao pa mu evo bodovi...

Frend mi vise nazalost nije aktivan na G.ba, i sada sam ga pitao da mi da bodova a i duguje... mi za uslugu, u vezi cimera mog.

Sada se pitam , kao prateci pravilo, sa svojim bodovima kak oces, moze li otvoriti temu i meni transfer bodove.?

Mislim da ce se i ovdje javiti?

Sto si tice toga, vjerovatno ga znate, i nismo ista osoba, tj. multiacc? - Trilly

U frend mi je listi, a javljao sam mu se u GB takoder!?

Mozda nam IP bude isti jer zivimo u istome studentskome domu, na isto netu?!

Pa et toliko me zanima ?!
Odgovor od admina, no spam!

Hvala opet

EDIT:

Naravno nije prisljen na ovo, vec nema vremena da je on otvori, zauzet, zato i nije aktivan!

E2:
Da Adem Dugalić iz Upper Vakufa!
Trenutno u Mostaru.
trilly - adem dugalic ?
@ dsn
to je bilo prije, a ukinot je bash radi te stvari : haveru daj mi 10 bodova. Raja je spammala po GBovima, PMu ovih sto imaju vishe bodova samo da bi se o***atili. Ja sam za to da ovako ostane, zaradish dadnesh nekom ako ti pomogne ili kao u navedenom zamjenish ih za acc.
Pa evo skontaj se ti sada sam , tema okey , pitanje okey , mislim da bih ti bolje bilo da si poslao nekome pm od Administracije , tj da si to pitao .. al et

Eh sada dolazimo u " Situaciju " da ce vecina korisnika koji su gladi bodova ovu tvoju temu procitati , tj da ce vidjeti ako tebi dopustimo taj korak , sutra ce se dici ista tema , tako svaki dan te iste teme , kako ja nemogu a on moze itd itd

Onda to nebih bilo fer , tako da sto se tice t0ga nedolazi u obzir bilo kakav transver bodova , jer bi time unisiti sve restrikcije koje su stavljenje na ovaj sistem bodovanja , tj izgubila bi se vrijednost ... bodovi bi izgubili znacaj , manje ljudi bi pisalo vijesti , vodice , recenzije , slike sedmice .. uglavnom forum bih postao ono sto nebih trebao da postane ..

Nadam se da si me razumio u svemu ovome sto sam ti napisao .. ako bude nekih nesuglasica i ako me negdije nerazumijes , reply i pitaj

Moj savjet je jedonostavan : Trazi acc od sv0g druga triily'a .. i problem je rijesen

S postovanjem vas bok1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.