FritzzYYYY je napisao/la:
'Rođak' kad naučiš neke osnove o računarima možeš me citirati i reći da nisam u pravu.
Pošto ne kontaš računare, gledaj to ovako:
Ako neko traži dizel motor (automobil), 1600 kubika, Golf 2 je ekstra, ima kubikažu koju je kupac htio. Ali gledaj sa druge strane, Golf je star min. 20-25 godina, pa je 100% bolje kupiti auto iz 2005-2006 nego tog Golfa 2.
Tako je i sa ovim procesorom i njegovom konfom. Može on naći dosta dobar procesor sa socketom 775, ali ti procesori su stari, dok je ono što sam mu ja ponudio (i3) nov procesor sa mnogo boljom arhitekturom, manjom potrošnjom, zagrijavanjem itd.
E slušaj sad ovako, znači kažeš da ne znam ništa o računarima, dobro tvoje mišljenje, nemam ni volje a ni vremena da se prepirem sa tobom. Ne moraš mene učiti šta je i3, koliko je arhitektura bolja kod i3 procesora, koliko se manje griju itd. Ne kažem da nisi u pravu, citirao sam te samo zbog toga sto si napisao "Minimum koji trebaš ganjati je i3 + 4GB RAM + HD 7770 za nove igre, i to sa ovom konfom na low-medium detaljima." I na to sam samo prokomentarisao sa kojom konfiguracijom ja igram na ultra detalje igre. Ako je momak u mogucnosti, naravno nek te poslusa, ali sa tom konfom koju si mu naveo, vecinu igrica ce igrati na high-ultra, ako ne i sve, samo sam to htio da kazem, uopste ti nisam nista pametovao za konfiguraciju koju si naveo, naprotiv i ja bih mu istu tu konfiguraciju sastavio jer je jeftina a odlicna. Pozdrav!