Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO de_dust2 WallBang Spots

213 pregleda · 13 odgovora · otvorena 20.05.2013. u 11:41

Vozdra Raja 

Sa izlaskom CS : GO-a pojavilo se mnogo novih stvari . S pojavom novih mapa tako su se pojavila i nova mjesta koja nazivamo Wallbang spots.
Međutim ona djeluju prilično zbunjujuće jer su mjesta skroz promjenjena u odnosu na prošle naslove. I tako sam odlučio da započnem seriju TUT-ova i od vas zavisi da li ću nastavit pisati TUT-ove na ovom području. Ove sedmice sam odabrao de_dust 2 mapu a slijedeću vi predložite u komentarima.
Uradio sam par testova sa M4A1 i AK47 , na mjestima gdje se inače mogao postići WallBang , i na mjestima gdje je on "neophodan". Otkrio sam da postoje mjesta kroz koja se može "bušiti" ali je efekat prilično slab.
To je to što se tiče uvoda , a ispod teksta nalaze se slike na kojima možete detaljno vidjeti WallBang mjesta na de_dust 2

Zeleno: Potpuno moguć WallBang
Žuto: Vrlo ograničen i slabo efektan WallBang (Moguć samo sa AK47 i naravno ostalim jačim puškama).
Crveno: Nemoguć Wallbang

To je to , ako vam se sviđa glasajte i u komentarima predložite slijedeću mapu.
Odlično, ali postoje i mjesta koja Valve nije u potpunosti uspio ukloniti te se čeka update, kao npr. wallbang sa shorta na long, te sa shorta na TT mid.

Kakogod, dobar posao.

Post dobio aplauz od insejn

Svaka cast na ovome 
+1
Svaka cast , odlican tut , sljedeca ako moze nuke  
Nisam znao da je nemoguć wallbang kroz one dvije kante na A siteu 

Odličan tut, samo nastavi
+ za trud

de_nuke iduća ?
Ontopic: Odlično, kako sam se nervirao kad me ubije lik a ne znam odakle me ubije, jako zanimljiv tut.

Offtopic, hoćemo večeraš kakav cs go mix baciti, ako bude lima skinuo cs 
Elysium je napisao/la:
Ontopic: Odlično, kako sam se nervirao kad me ubije lik a ne znam odakle me ubije, jako zanimljiv tut.

Offtopic, hoćemo večeraš kakav cs go mix baciti, ako bude lima skinuo cs 
Što se mene tiče može 

tema: Svaka čast za ovo, jako zanimljivo 
Hvala vam svima na podršci i cestitkama .  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.