Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupovina original igrice Anno 2070

101 pregled · 4 odgovora · otvorena 19.05.2013. u 16:09

Novi sam na forumu, i registrovao sam se upravo da bih pitao vezano za ovu igricu Anno 2070.
Igrica je predobra, a inace volim Anno fransizu, i igram crackovanu verziju ove igre. Problem kod crackovane verzije jeste da se ne mogu koristiti sve opcije, odnosno Ark upgrades, te se ne mogu zavrsiti sve misije u kampanji. To sve cini igricu nepotpunom i zbog toga zelim da je kupim.
Da li se ima negdje u Sarajevu kupiti original ova igrica, ako ne onda gdje bi bilo najisplativije da se kupi preko neta (Steam itd.)...
Unaprijed hvala na odgovorima i nadam se da ce me neko uputiti na pravo mjesto :)
eo gledam na steamu prilicno skupa 29,99€ ....
Ako već imaš ono što ti treba za kupovinu preko neta tj. kreditnu karticu naruči igru preko ebay .
Nađeš nekog ko šalje za Bosnu, a možda ti se i posreći pa naletiš na free shiping (besplatnu dostavu) .

Znači, potraži, možda nađeš i na neku full verziju, znaš ono kutija, manual, cd i jos neki dodatci tipa posteri figurice .

Takođe, našao sam ti na pik isto oko 5-6 igri, cijene se kreću od 20 do 40 km pa proberi i dogovori se, samo pazi da te ne prevari neko .

Pozdrav
http://nova.eplati.com/Anno2070?filter_name=anno

Sigurno 100%, 15€ sto je prihvatiljivo ,placanje preko banke ili paypal etc. Registrujes se na eplati i uradis narudzbu (skontat ces dalje sam, sve ce ti doci na mail)
hvala puno na odgovorima, dali ste mi neke ideje gdje da trazim :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.