Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LOL]Kako vratiti?

264 pregleda · 13 odgovora · otvorena 19.05.2013. u 09:46

Zdravo,
evo imam da vas pitam nesto u vezi lola.Imao sam honnorable oponent (onu crvenu trakicu) i imao sam problem sa compom i nisam igrao dugo vremena i kada sam usao vidio sam da je nema.Da li je to zbog neigranja ili sta ugl. kako je mogu vratiti?I da pravo jos nesto pitam da li znate otpr. kada ce draven i zed bit na free weeku?
Izgubio si jer nisi bio aktivan, tj. nisi igro. I vratit je mozes isto kao sto si je dobio.
A ta dva heroja ce biti free cim bude vrijeme da oni budu free.
::EWBTE::
KimJongUn je napisao/la:
Izgubio si jer nisi bio aktivan, tj. nisi igro. I vratit je mozes isto kao sto si je dobio.
A ta dva heroja ce biti free cim bude vrijeme da oni budu free.
::EWBTE::
lol cim bude vrijeme a kada je to vrijjeme? i kako mislis vratices je kako si je dobio ako me drugi budu honorali?
RSF je napisao/la:
lol cim bude vrijeme a kada je to vrijjeme? i kako mislis vratices je kako si je dobio ako me drugi budu honorali?
Ne zna se koji ce heroj biti free do dan dva prije izlaska novih heroja. Nikad neznas koji ce heroj kada izic, obicno nakon tjedan dva bude free heroj sigurno onaj sto je tek izisao.
Znacku si dobio jer su te vise puta opponent nagradili sa Honorable Opponent ;)

Ev vidis ja vec 2 mjeseca imam i dalje svoju Great Leader badge :D Svaki dan pokupim 5-6 honora.

Uglavnom nemoj da pitas da te honor,jer onda bi te mogao neko reportat za sppaming.
Značku si izgubio zbog neaktivnosti. Jednostavno, to je tako. Potrudi se opet i lahko ćeš je dobiti nazad. A za champione niko ne zna. Zed je, koliko se sjećam, bio nedavno(prije dvije sedmice) free2play. Ako ti se toliko sviđaju ti championi, kupi ih iako je Zed nerfan u ovom novom patchu pa ti ga baš i ne preporučujem 
amsi je napisao/la:
Značku si izgubio zbog neaktivnosti. Jednostavno, to je tako. Potrudi se opet i lahko ćeš je dobiti nazad. A za champione niko ne zna. Zed je, koliko se sjećam, bio nedavno(prije dvije sedmice) free2play. Ako ti se toliko sviđaju ti championi, kupi ih iako je Zed nerfan u ovom novom patchu pa ti ga baš i ne preporučujem :)
brte ne bih da kupujem dok ne probam davno sam ga nkd probo al nesjecam se nista a nevalja im ovo sto su nerfali bas dosta heroja koji ionako nisu bas nesto jaki a ove prejake malo nerfali i tjt.
RSF je napisao/la:
brte ne bih da kupujem dok ne probam davno sam ga nkd probo al nesjecam se nista a nevalja im ovo sto su nerfali bas dosta heroja koji ionako nisu bas nesto jaki a ove prejake malo nerfali i tjt.
Pokušavaju da stvore neki balans između championa. Svakako se ova igra igra da bi se skupili svi championi, tako da te ništa ne košta ako uzmeš championa koji ti se sviđa(osim 6300 IP ).
amsi je napisao/la:
Pokušavaju da stvore neki balans između championa. Svakako se ova igra igra da bi se skupili svi championi, tako da te ništa ne košta ako uzmeš championa koji ti se sviđa(osim 6300 IP :D).
ma jeste to al ima jos championa koji.mi sesvidjaju a i sskoro sam ih probao tako da prvo njih xD
Jarane ove od 6300IP ne isplati se uzimat, barem meni, ima Sejuani i jos 5-6 njih skupih,losi ko k*****.

S Jaxom igram od pocetka i sabijam, a on bas jeftin
Almir92 je napisao/la:
Jarane ove od 6300IP ne isplati se uzimat, barem meni, ima Sejuani i jos 5-6 njih skupih,losi ko k*****.

S Jaxom igram od pocetka i sabijam, a on bas jeftin
Sejuani losa? udaraj se necim jakim po glavi majke ti
amsi je napisao/la:
Značku si izgubio zbog neaktivnosti. Jednostavno, to je tako. Potrudi se opet i lahko ćeš je dobiti nazad. A za champione niko ne zna. Zed je, koliko se sjećam, bio nedavno(prije dvije sedmice) free2play. Ako ti se toliko sviđaju ti championi, kupi ih iako je Zed nerfan u ovom novom patchu pa ti ga baš i ne preporučujem :)
Zeda mu nikako ne preporucujem ni mid ni top ni jungl jer champ je bas ono nerfan iskreno bez 11 lvla i Black Cleaver i botrk-a ne moze ni sekundu jaceg dmg-a .

Dravena ti preporucujem op champ ,attack speeda i criticala i uzimas game :D
amsi je napisao/la:
Značku si izgubio zbog neaktivnosti. Jednostavno, to je tako. Potrudi se opet i lahko ćeš je dobiti nazad. A za champione niko ne zna. Zed je, koliko se sjećam, bio nedavno(prije dvije sedmice) free2play. Ako ti se toliko sviđaju ti championi, kupi ih iako je Zed nerfan u ovom novom patchu pa ti ga baš i ne preporučujem 
Bogami, neće lahko dobiti nazad, ljudi zaboravili da honoraju poslije gejmova skroz. 
federe je napisao/la:
Sejuani losa? udaraj se necim jakim po glavi majke ti
sejuani je prije valjala, znam igrao sam sa njom davno,al ova sad majkemi cisto sranje. :S Samo joj valja ona stun :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.