Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gdje ide novac

111 pregleda · 9 odgovora · otvorena 18.05.2013. u 14:36

Dakle kada mi pošaljemo poruku na neki broj kao što je npr da se aktivira gamers premium acc, i tako nam "skine" 2+KM kredita, gdje ide novac ? :)

Mislio bi otvoriti nešto u vezi toga :)

srry zbog gramatike, žurim :$
Pa ima portal registrujes valjda nesto tako
Za gba ide nesto gba a nesto ide BHTelecomu ne znam, npr ne znam ali mislim da je 2km gba, a 50kf bhtelecomu..
opet ne znam tacno ali znam da uzimaju puno iz bht
SsKull je napisao/la:
Pa ima portal registrujes valjda nesto tako
Za gba ide nesto gba a nesto ide BHTelecomu ne znam, npr ne znam ali mislim da je 2km gba, a 50kf bhtelecomu..
opet ne znam tacno ali znam da uzimaju puno iz bht
ok, to ali kako bi ja došao do novca ?
Wizard1921 je napisao/la:
ok, to ali kako bi ja došao do novca ?
Kakvog novca o cemu to ti ? hahahahhahahahahhahhhahah
Brate kupis premium, skinu ti kredit. Nema tu da ti uzmes novac sebi hahahahhaahaahahhaha OJ GRESKE #SeneMi
Ide nasem skripteru.

http://gamers.ba/profil/q7eb2a/
742 je napisao/la:
Kakvog novca o cemu to ti ? hahahahhahahahahhahhhahah
Brate kupis premium, skinu ti kredit. Nema tu da ti uzmes novac sebi hahahahhaahaahahhaha OJ GRESKE #SeneMi
Procitaj ponovo temu, napisao sam da mislim raditi nesto u vezi s tim i stavio sma primjer GAMER premium, pitam ako bi ja radio s tim i ljudi slali poruku na odredeni broj, gdje bih ja moga podici novac ?

P.S Procitaj temu pa se sam sebi smiji, a ne meni ♥
Procitaj ponovo temu, napisao sam da mislim raditi nesto u vezi s tim i stavio sma primjer GAMER premium, pitam ako bi ja radio s tim i ljudi slali poruku na odredeni broj, gdje bih ja moga podici novac ?

Brate sklopis ugovor sa bhtelecomom, dobijes broj i te gluposti. PS: Znaj da bhtelecom uzima ogromni dio toga.
Eh sad zavisi sta si naveo u ugovoru pare ti idu na račun ili podigneš kod njih nakon određenog vremena.

Nisi objasnio fino , hvala cao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.