Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hataraku Maou-sama 7 Diskusija

132 pregleda · 3 odgovora · otvorena 17.05.2013. u 21:59

Još jedna solidna epizoda jedne od najboljih komedija ove sezone, Hataraku Maou-sama . Nije bila dobra kao prethodnih par ali bar smo upoznali novog lika tj. curu.
Moja ocjena: 4.5/5

Ne želim da čitam diskusiju još, no, zahvaljujući diskusiji saznao sam za Shingeki, koji je žanr ovoga, prati dio mange, čitavu mangu ili zaseban anime? Vrijedi li gledati? 
BannedOTF je napisao/la:
Ne želim da čitam diskusiju još, no, zahvaljujući diskusiji saznao sam za Shingeki, koji je žanr ovoga, prati dio mange, čitavu mangu ili zaseban anime? Vrijedi li gledati? 
Plot:

Žanr:

Definitivno se isplati pogledati, dušu dalo za ubiti vrijeme  . Show ima dosta zabavnih situacija i komičnih trenutaka. Kao što si mogao pročitati, ovaj anime se bazira na light noveli koja je zaradila dosta dobre reviewe i osvaja(la je ) nagrade. Ovom animeu u prilog ide to što ga animira White Fox, odličan studio koji je animirao Steins;Gate i Katanagatari.
Dobra epizoda, ona borba na kraju, lmao.  

Btw onaj lik sto je pokusao opljackati market nekako mi je licio na Lucifera, sa ljubicastom kosom i ocima, iako ne vjerujem da je on ponovo postao bad guy, ali vidjet cemo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.