Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa mobitelom

100 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.05.2013. u 16:59

Imam HTC One S,kupljen je nov i u savrsen je stanju
Koristim ga mozda nekih pola godine,ali do prije mjesec dana sve je bilo ok,a onda se je poceo gasiti iznenada.
Mobitel se gasi veoma cesto.
Isao sam na servis rekli oni su rekli da hardwarski nije problem,ali su mi rekli i da softwarski je sve ok.
Ako neko zna o cemu je rijec volio bih kada bih mi pomogao.

Edit:
Izvinjavam se ako sam fulio temu ili nesto.
Mozda si ga stresao  :r
Ma mobitel mi nije ispao vjerujes li ni jednom.
Stvarno je dobro ocuvan,nema ogrebotine na sebi.
Malo sam googlao,ali se tamo samo spominju softverski kvarovi,a to ocigledno nije.
Ako ti se cesto gasi telefon, vrlo lako moze biti i do baterije. Sada mi stvarno nista drugo ne pada na pamet. :)
Lekt0r je napisao/la:
Ako ti se cesto gasi telefon, vrlo lako moze biti i do baterije. Sada mi stvarno nista drugo ne pada na pamet. :)
Pa i ja mislim da je do toga,planirao sam u naredna 2-3 dana vidjet da mi bateriju zamijene,jer sam koristio i punjac koji nije za njega(orginalni mi se je pokvario).
Ali eto htjeo sam vidjet da li neko zna da nije slucajno do neceg drugog.
Ne znam stvarno, to mi je prvo palo na pamet, posto sam i ja imao slicnih problema. :)
devito00 je napisao/la:
Pa i ja mislim da je do toga,planirao sam u naredna 2-3 dana vidjet da mi bateriju zamijene,jer sam koristio i punjac koji nije za njega(orginalni mi se je pokvario).
Ali eto htjeo sam vidjet da li neko zna da nije slucajno do neceg drugog.
ako nisi originalni punjac moguce je da si sprzio bateriju , ili je nisi pravilno formatirao na pocetku
Ne treba te baterije formirati, vidi na tom punjaču oznake i usporedi sa originalnim, moguće da je baterija al ne vjeruje m nešto u to ..
Probaj da obnovis ili upadate sistem na najnoviji koji je dostupan za taj mob, a prije probaj da ga popravka(OS)
Asmoday je napisao/la:
Ne treba te baterije formirati, vidi na tom punjaču oznake i usporedi sa originalnim, moguće da je baterija al ne vjeruje m nešto u to ..
Probaj da obnovis ili upadate sistem na najnoviji koji je dostupan za taj mob, a prije probaj da ga popravka(OS)
sve sam vec uradio sto je moglo sa sistemom,sistem nije 90%.  :)

Edit:
Punjac mi se sastoji od USB kabla i adaptera.
Posto se je meni orginalno USB kablo(HTC) pokvarilo,ja sam uzeo isto takvo samo od Nokije,a adapter sam ostavio isti od HTC-a.
Pa sad ne vjerujem da se kabla razlikuju.
Sry zbog dp.
devito00 je napisao/la:
sve sam vec uradio sto je moglo sa sistemom,sistem nije 90%.  :)

Edit:
Punjac mi se sastoji od USB kabla i adaptera.
Posto se je meni orginalno USB kablo(HTC) pokvarilo,ja sam uzeo isto takvo samo od Nokije,a adapter sam ostavio isti od HTC-a.
Pa sad ne vjerujem da se kabla razlikuju.
Sry zbog dp.
Pa probaj promjeniti kablo nije skupo vidi hocel se ponavljati problem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.