Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prebacivanje iz srednje

88 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.05.2013. u 22:05

Pozdrav,

Zanima me kako se moze prebaciti iz jedne srednje skole u drugu? Da li je to neko od vas radio? Sta se gleda i slicno. Dizem temu jer cu je izgleda ja morati promijeniti, prijeti mi profesor mat prebacivanjem na treci stepen  :|

Btw. Sto se tice upisa na fakultet, je li se gledaju ocjene ili se gledaju ocjene i skola u kojoj su one dobijene, npr. mozda je jaca 4 u gimnaziji nego 5 u tekstilnoj npr ?

Hvala unaprijed na odgovorima.

p.s. grad Sarajevo
Ma ne moras se prebacivati, satares profu ima da peticu na kraju imas #SeneMi.

A ako profa trenira MMA pa ga ne smijes udarat kad se prebacujes moras polagat razliku predmeta.
Tesko da se mozes sad prepisati,posto je kraj godine.

Inace moras polagati razliku predmeta,a na faxu nema veze koja je skola on ti gleda predmete koji njemu trebaju,ko meni npr za etf gleda bosanski,engleski,mat,fiz i prijemni mat.

I ne znam sto se bojite tako profesora,ako imas ikoga ili mozes skontati u ministarstvu jedan poziv moze sve rijesiti...ako ne goni se na neki nacin,istjeraj na pravdu jbiga ne predaji se tako olako.
742 je napisao/la:
Ma ne moras se prebacivati, satares profu ima da peticu na kraju imas #SeneMi.

A ako profa trenira MMA pa ga ne smijes udarat kad se prebacujes moras polagat razliku predmeta.
pa nije daguda all in one
moras polagat razliku predmeta, a sto se tice fakulteta logicno da ce primit na fakultet ucenika iz gimnazije sa 4.5 prosjekom, nego ucenika iz tekstilne sa 5.0 prosjekom  9-)
asteroID je napisao/la:
pa nije daguda all in one
nisam naveo da mora biti planinar, prenzionisani karatista, kick-boxer, aikido borac, jiujitscu trener, bivsi clan bosanskih specijalnih jedinica, i ucenik krav mage kao Daguda, samo sam naveo MMA fighter hahahah

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.