Crkla mi je stara maticna i odnio sam na popravku pa mi je majstor ubacio Asus P4V8X-X maticnu i stavio graficku od 32 mb umjesto 512 koja je do sada bila. Samo bih da pitam jel mogu jacu i kolko jacu graficku da stavim na tu maticnu. Hvala.
Diskusija
Maticna Ploca
132 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.05.2013. u 19:22
http://www.asus.com/999/html/events/mb/socket478/p4v8x-x/overview.htm
Sve AGP grafičke.
Samo mi nije jasno što si ulagao pare u taj PC, ovoj ploci ima 10 godina.... Kad i kad vrijeme pregazilo, ne bacaj pare na grafičku
.
Sve AGP grafičke.
Samo mi nije jasno što si ulagao pare u taj PC, ovoj ploci ima 10 godina.... Kad i kad vrijeme pregazilo, ne bacaj pare na grafičku
.
ploča podržava agp kartice - 0 poena ...
Pošto je to matična sa AGP slotom, što je drama staro, nečeš postići ništa posebno.
e Boze sacuvaj, nije mi jasno kako ljudi ne shvataju da se ulaganje u stare racunare ne isplati.. Bolje ti je dodati jos malo novca i uzeti bolji racunar umjesto popravljati taj sto imas..
Imam 1gb rama,2,4 celeron procesor i kad bio ubacio tu agp graficku od 512 mb na ovu maticnu plocu bi li mogao pokrenuti wow mists of pandarija,cod 4 ?
WuWe je napisao/la:
Imam 1gb rama,2,4 celeron procesor i kad bio ubacio tu agp graficku od 512 mb na ovu maticnu plocu bi li mogao pokrenuti wow mists of pandarija,cod 4 ?
Al WoW, pa mislim da bi ti u fajtu fps bio -2336478897...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.