Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Let's play Torchlight2 #1

152 pregleda · 4 odgovora · otvorena 13.05.2013. u 20:43

Stream:https://www.youtube.com/watch?v=QIB2NxWTVhA

Odlučio sam da snimam let's play navedene igrice.Igrica me jako privukla jer je i prvi dio bio jako dobar pa i drugi još bolji 
Dva puta sam umro zbog gluposti ali eto sve u svemu dobro je završilo  

Prilažem uz ovo i hcl recenziju o navedenoj igri.

Torchlight II

Naoštrite mačeve, pripremite luk i strijele, napunite pištolje i nađite slobodnoga vremena za Torchlight II, igru koja neće redefinirati žanr ali će vam doslovno pojesti vrijeme.
Odmah na početku ću to reći - ova igra je zabavna. Zapravo krivo - ova igra je prezabavna. Dapače, ovo je čisti gutač vremena! Ako ste fan ARPG žanra, dakle sviđaju vam se igre poput Diabla 3, doslovno nema isprike da ne instalirate Torchlight II. Da se razumijemo, ova igra ne uvodi nikakve revolucionarne promjene u svoj žanr, ali zato pokazuje napredak u doslovno svakom segmentu naspram ionako kvalitetnog prethodnika. Ovo je nastavak u pravome smislu riječi što znači da nije dobio samo grafički facelift s dvije ili tri novotarije u gameplayu, ovdje je sve otišlo razinu više što će garantirati zabavno iskustvo bilo da igrate solo ili s ekipom.

Što čini ovu igru toliko zabavnom objašnjavamo u novoj video recenziji, ali i u još više detalja putem teksta u nastavku gdje vas pri kraju očekuje i drugo mišljenje.

No hejt plz,enjoy  
No comentary ?  

Nije nešto "Let's play" bez cometary-a ali eto nek' ti bude 
Sve u svemu, nije loše, imaš like i sub. od mene  
Vaas je napisao/la:
No comentary ?  

Nije nešto "Let's play" bez cometary-a ali eto nek' ti bude 
Sve u svemu, nije loše, imaš like i sub. od mene  
Inace vecina " let's play " videa u zadnje vrjeme je without comentary-a 

Lakse se uzivit u igricu kad nitko sa strane ne prica nesto :p

I da toplo preporucujem torchlight 2,samo sto je last boss ono jbt muka teza ,stvarno je pain in the ass
Igra brzo smori, igrao je davno 24lvl i gledam sad ovo opet upalim ugasim za 5 min ::DudeComeOn::

Btw gj  
FireFix je napisao/la:
Igra brzo smori, igrao je davno 24lvl i gledam sad ovo opet upalim ugasim za 5 min ::DudeComeOn::

Btw gj  
Hvala  
Samo kontam se sada da snimam drugu epizodu sa comentary :/ Jer ima ovdje hejtera koji jedva cekaju da pritisnu dislike  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.