Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Blokira mi neke stranice

195 pregleda · 14 odgovora · otvorena 12.05.2013. u 20:32

Koliko sam shvatio, blokiran si jer te FB ili neki plugin/dodatak na Chromeu shvatio kao 'malware', odnosno virus. Vidiš da ti je tu opisano šta ćeš sve uraditi kako bi se rješio virusa odnosno omogućio sebi pristup sajtu ..
Ja ipak mislim da je najbolje da prvo nekim drugim AV-ima skeniraš računar, a ovo odradiš kao zadnji potez, jer je možda i ovo još jedna zamka da zapravo sam sebi ubaciš još gori virus.
Backup podataka, ako kakvih bitnih imaš ti ne bi škodio, kao ni obaranje OS-a, jer su ove stvari uvijek mač sa dvije oštrice. Nikada im ne možeš vjerovati ..
Mogao bi nam dati listu pluginova? Ili da nisi neke toolbare instalirao pa brisao?
OverAndOut je napisao/la:
Mogao bi nam dati listu pluginova? Ili da nisi neke toolbare instalirao pa brisao?
nemam nikakvih pluginova ali evo sad sam brisao toolbare koje sam slucajno instalirao
neki delta sam instalirao bio
adnandrx je napisao/la:
nemam nikakvih pluginova ali evo sad sam brisao toolbare koje sam slucajno instalirao
neki delta sam instalirao bio
Pa što odmah letiš na gamers bolidu, što nisi malo progooglao?
UniCredit je napisao/la:
Pa što odmah letiš na gamers bolidu, što nisi malo progooglao?
ne mogu ni na google , sve osim gamersa pika i klixa mi je blokirano
adnandrx je napisao/la:
ne mogu ni na google , sve osim gamersa pika i klixa mi je blokirano
Što nisi probao drugi browser i odmah bi skontao da je do nekog plugina? Što odmah letiš na gamers bolidu?
UniCredit je napisao/la:
Što nisi probao drugi browser i odmah bi skontao da je do nekog plugina? Što odmah letiš na gamers bolidu?
pa retardu jedan nece ni na internet exploeru a treceg nemam
adnandrx je napisao/la:
pa retardu jedan nece ni na internet exploeru a treceg nemam
Pa kad si glup, samo ti chrome i explorer instalirani.
I mojne sad prosipati fore da neće ni na exploreru, ne postoji toolbar koga skineš na chromeu a da ti ga ujedno instalira i na exploreru.
Slažem se da tema nije za gamers.ba, ipak ovo su banalne stvari ali eto sretno u rješavanju "problema" :D
Šteta što nemam globala. Dosta psovanja vas dvojica ...

Probaj drugi browser, ako ne radi, prati šta ti kažu upute, ako ni to ne radi, skeniraj računar, ako je i tu opet belaj, reinstall winse (to ti je zadnja opcija)

Da nisi čačkao router?
BannedOTF je napisao/la:
Šteta što nemam globala. Dosta psovanja vas dvojica ...

Probaj drugi browser, ako ne radi, prati šta ti kažu upute, ako ni to ne radi, skeniraj računar, ako je i tu opet belaj, reinstall winse (to ti je zadnja opcija)

Da nisi čačkao router?
nisam nista cackao , instalirao winzip i ponudio mi da neke toolbare instaliram i ja ih odchekovao da ne instalira i on opet neke instalirao i ja ih obrisao .sad kad udjem na bilo koji browsver isto mi izbacuje Notification - blocked website
evo uspio operu instalirati opet isti problem.
adnandrx je napisao/la:
nisam nista cackao , instalirao winzip i ponudio mi da neke toolbare instaliram i ja ih odchekovao da ne instalira i on opet neke instalirao i ja ih obrisao .sad kad udjem na bilo koji browsver isto mi izbacuje Notification - blocked website
evo uspio operu instalirati opet isti problem.
Skeniraj sve i vidi ima li šta.
Ne mora znaciti da je do nekog toolbara. Moguce je da si virus pokupio koji ti blokira pristup svim sajtovima i trazi od tebe da uplatis odredjeni iznos novca da bi kao skinuo tu blokadu (to se vidi iz prilozenog SS-a). CTRL-ALT-DEL i ugasi sve procese koji nisu od windowsa. Preskeniraj komp sa Malwarebytes + NOD32. Ako i dalje ne rijesis opet se javi na temu.
IceWolf je napisao/la:
Ne mora znaciti da je do nekog toolbara. Moguce je da si virus pokupio koji ti blokira pristup svim sajtovima i trazi od tebe da uplatis odredjeni iznos novca da bi kao skinuo tu blokadu (to se vidi iz prilozenog SS-a). CTRL-ALT-DEL i ugasi sve procese koji nisu od windowsa. Preskeniraj komp sa Malwarebytes + NOD32. Ako i dalje ne rijesis opet se javi na temu.
http://malwaretips.com/blogs/this-website-has-been-blocked-for-you-virus/

Eto rijesenje , nadam se da ce ovo procitat ovaj "pametni decko " inace doktor inzinjer racunarstva (unicredit )
posto on kaze da je ovo bezveze problem.
UGl ovo je neki virus koji ne mozes antivirusom naci nego eto gore na tom linku ima citav proces skidanja tog virusa pa eto ako bude kome trebalo nek zna.
ovim ostalim NORMALNIM clanovima g.ba zahvaljujem na prijedlozima koje su mi dali :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.