Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

One Piece - Novi Shichibukai

212 pregleda · 12 odgovora · otvorena 12.05.2013. u 18:14

Kratko i jasno, vase misljenje ko ce biti novi Warlord i zasto.

Trenutni Warlordi:

Moje misljenje:

Ja mislim da Marco planira da se osveti Blackbeardu zbog Ace-a, a da bi to uradio potrebno je da postane Warlord.

U zadnjim chapterima je predstavljeno puno novih charactera pa mislim da bi bilo previse da i Warlord bude novi character, tako da ce vjerovatno biti neko koga vec znamo.
Stavljajte spoiler na vaše postove,možda uleti netko tko ne čita One piece mangu.
Ovo je spoiler za ljude koji ne prate mangu, tj. ova slika što je gore stavio u spoiler.

Doflamingo više nije Shichibukai
Pretpostavljam de ce biti netko od The Eleven Supernovas

edit:
Volio bi da ubrzo vidimo Enela (valjda ga se sjecate ) , ako ga Oda ikad vrati nadam se da ce biti jedan od Shichibuka.
Po meni je Enel jedan on najjaci likova u One Piece , steta bi bilo da ga vise ne vidimo 
::AllTheGuy::
Ne moze biti Enel zato sto nije pirat, i on sebe smatra bogom tako da ne vjerujem da bi radio za World Government
ady0606 je napisao/la:
Ne moze biti Enel zato sto nije pirat, i on sebe smatra bogom tako da ne vjerujem da bi radio za World Government
Jedno pitanje.
Kako je onda Mihawk Shichibukai ako nije pirat(bar msm da nije ) ?
Mageizzy je napisao/la:
Jedno pitanje.
On je Shichibukai od samog pocetka, vjerovatno je prije bio pirat
Mageizzy je napisao/la:
Jedno pitanje.
Bio je prije  
ady0606 je napisao/la:
Ne mora značit to što nije pirat i što po njegovom karakteru misliš da ne bi radio za World Goverment.

Enel se smatra Bogom da, želi imati kontrolu kako će drugačije ostvarit taj cilj nego radit pod World Goverment-om. Najjača sila sa Pacifista robotima, 3 Admirala i mnogo jakih Vice-Admirala + Warlord titula sa ostalih 6..

Sam neće moći ništa postići.
pajamastyle je napisao/la:
Ne mora značit to što nije pirat i što po njegovom karakteru misliš da ne bi radio za World Goverment.

Enel se smatra Bogom da, želi imati kontrolu kako će drugačije ostvarit taj cilj nego radit pod World Goverment-om. Najjača sila sa Pacifista robotima, 3 Admirala i mnogo jakih Vice-Admirala + Warlord titula sa ostalih 6..

100% sam siguran da mora biti pirat. Ako bude Enel Warlord ja ti kupim premium eto  
pajamastyle je napisao/la:

I ja kontam da su prilično male šanse da Enel postane Warlock. Prvenstevno jer je on više soloplayer, i kontam da bi zbog svog ponosa odbio status tj. ne bi ni pokušao da dođe do njega.

Što se tiče mogućeg Shichibukai to je po meni Basil Hawkins jer kontam da će im biti potrebna titula zbog plana koji će sprovesti (šta već planiraju u alijansi) a on mi onako djeluje najnormalniji od njih 3.
Teško je za pogoditi i stvarno mi se ne da razmišljati (izgorio mozak,odčitao 53425353 chaptera te stigao One Piece mangu danas). Dosta vas govori Enel što je dosta razuman odabir. Svi znamo da za razliku od mnogih drugih, autor One Piece mange, Eiichiro Oda ima finu naviku da vraća stare likove u priču  .
Oda je u jednom interviju izjavio ovo : " Da je Enel bio traženi pirat,njegov bounty bi bio bar 500,000,000 . ". Ako ne znate, od svih likova s otkrivenim bountyem, Ace je imao najveći bounty( 550,000,000). Također, njegov Goro Goro no Mi fruit je smatran jednim od najjačih.
Po mom mišljenju,samo je pitanje vremena kad će Oda vratiti Enela(vjerovatno kao warlord).  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.