Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa komp

91 pregled · 6 odgovora · otvorena 08.05.2013. u 09:25

Pozz raja,
evo i mene prvi put konacno sa jedni ovakvim malo tezim problemom :D

Jedva sam upalio komp,tako da ga vise nesmijem ugasiti,strah me da nije na samrtnoj postelji.

Restartova mi se racunar,vise se neda upalit,samo neka crtica u gornjem lijevom cosku blinka.
Ma jedno 50 puta sam ga gasio palio i na kraju krene pojavi mi se slika od Dell-a, sva nako ofucana kao da je graficka crkla a to je nemoguce.
Izvadim graficku ,upalim ga na integrisaoj,dobijem slijedeci error:
memory read/write failure 9f690440, read 008669
memory address at line 9F69000

Opet ga restartujem,kad ono jos jedan error neznam tacno al nesto je oko:
Checkpoint(lthr)

Poslije tog jos 10 puta sam ga restart i evo konacno ga upali :S
Neznam sta mu je,pobudalio racunar :S
to se i meni desava, ja ne gasim racunar vec 5 noci HAHAHA. Meni kad se ugas ja ostavim da se ohladi pobam i odma se upali :$
ev sad mi se restartova :S ja pipnem ono od integrisane graficke ,vrelo mozes rostiljat na njemu :S Puno se to pregrijaje a nema nikakvo hladjenje.

A ovaj od procesora bude i on nekad vruc(hladnjak).
U mene je dellimao sam isti problem,uradi slijedece : Kada ti se to iduci put desi ugasi racunar iz zida i otvori ga i mali prikljucak sto je na hard disku ima mali i veliki ti mali izvadi i opet ga stavi zatvori racunar i opet upali i sve ce biti ok,ali opet ce ti se nekada to dogoditi uglavnom to mu je caka samo tako uradi slobodno ;)
Weeds je napisao/la:
U mene je dellimao sam isti problem,uradi slijedece : Kada ti se to iduci put desi ugasi racunar iz zida i otvori ga i mali prikljucak sto je na hard disku ima mali i veliki ti mali izvadi i opet ga stavi zatvori racunar i opet upali i sve ce biti ok,ali opet ce ti se nekada to dogoditi uglavnom to mu je caka samo tako uradi slobodno ;)
to sam prvi put uradio i tako je htjelo. Al danas nece pa nece. Nemogu bemu ni LoL-a da igram :( Kud ovaj krs gori covjece,neznam sta mu je kao da ima gripu :S
Almir92 je napisao/la:
to sam prvi put uradio i tako je htjelo. Al danas nece pa nece. Nemogu bemu ni LoL-a da igram :( Kud ovaj krs gori covjece,neznam sta mu je kao da ima gripu :S
onaj kabal sto vodi iz hd do maticne komplet ga izvadi i opet stavi trebalo bi moc u pm :/
ugradi klimu u kućište pomoće ti :D

Post dobio šamar od skile

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.