pozzz imam pitanje samo neki dan sam otvorio temu imo sam problema sa racunarom kocio je nenormalno a ja se bas i ne razumijem u racunare, sad sam bar malo otklonio problem al kad ulazim na google chrome jedva otvara stranice i ako sam cc cleanerom sve ocistio izbriso sve igrice ostavio znaci samo muziku na racunaru i par programa, pa bi me zanimalo samo dok sam spajao djelove unutar racunara cini mi se da sam pogresno spojio 2 kabla jer mi umjesto crvene lampice svjetluca zelena dole gdje se pali racunar pa da vas pitam samo jel tako to treba ili sam ja pogresno uradio eto hvala unaprijed raja
Diskusija
pomoc oko pc
74 pregleda · 2 odgovora · otvorena 07.05.2013. u 18:40
Za lampice vjerovatno pogresno spojio a za stekanje formatiraj komp?
Lampice nemaju veze sa radom računara. Nemaju direktno.
Tebi je problem software-ske prirode. Džaba CCleaner, Registry Cleaner, HDD defragmenter i sl. ako je zaražen kojekakvim virusima, malware-ima, crvima,...
Inače sam veliki protivnik formata, ali kad vidiš da nijedan od navedenih alata protiv gore navedenog ne pomaže, znaš šta je činiti. Nakon određenog vremena, većina sistema "sazrije" za reinstalaciju.
Tebi je problem software-ske prirode. Džaba CCleaner, Registry Cleaner, HDD defragmenter i sl. ako je zaražen kojekakvim virusima, malware-ima, crvima,...
Inače sam veliki protivnik formata, ali kad vidiš da nijedan od navedenih alata protiv gore navedenog ne pomaže, znaš šta je činiti. Nakon određenog vremena, većina sistema "sazrije" za reinstalaciju.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.