Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ]stolen steam account

148 pregleda · 10 odgovora · otvorena 07.05.2013. u 12:00

znaci netko mi je hakirao mail i uzli podatke od steam acc-a :/ znam cd-key samo od jedne igre(cs:go)
igru mi je kupio frend ali nezna ni on podatke od kartice..

dobio sam poruku od steam supporta u kojoj je pisalo ovo :
Thank you for contacting Steam Support.

In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s).

If you purchased software through Steam with a credit card, please confirm the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, and last four digits of the card used with the order(s).

If you purchased software through Steam through PayPal, please provide the PayPal account holder billing information (name and address) and the PayPal Invoice ID. The Invoice ID will be 16-18 digits long and comprised of only numbers. It may be listed as the Order Description Number.

If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number xxxx-xxxx-xxxx directly on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link:
URL: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601

Example scans:

After verifying your proof of ownership we will gladly assist you with this issue.

Ako netko pomogne dobiva premium +aplauz :D
Traže da ukoliko si kupio neku igru da im priložiš dokaze. Ako si kupio paypalom da im uslikaš potvrdu transakcije i napišeš ticket kod na nju.

Ako si imao ikakvih igara da si kupio igru u "čvrstom" pakovanju, napišeš taj ticket kod pored cd-key-a na papiru i pošalješ.

A ako si kupio kreditnom karticom da im daš sve podatke vezane za karticu za potvrdu.
u tome je problem,ja nemam nista od toga..
ako netko može da nade sliku cs go u cvrstom pakiranju gdje se vidi cd-key takoder dobiva premium.. slika mora biti reze minimalno 640x480..
silvio1211 je napisao/la:
ako netko može da nade sliku cs go u cvrstom pakiranju gdje se vidi cd-key takoder dobiva premium.. slika mora biti reze minimalno 640x480..
svaki kod je jedinstven, i tako sigurno nećeš vratiti akaunt.

Moraš tačne podatke dati, jer ako oni vide drugačiji kod pozdravi se sa acc.
ne mozes ti tudju sliku pokazati momcino :D A takvih slika ionako nema jer bi mogao da uzmes covjeku acc pomocu te slike , tako da ne znam ko bi slikao tako nesto
Čuj ne zna podatke od kartice, skamo nekoga ili ukradenom karticom ti kupio i ti bi sad kao pošteno vratio acc. !?
Da ti je kupio CS 1.6 prije nekoliko godina pa da je ugasio karticu ili šta već, ili da se ne sjeća podataka pa OK, a ne, u pitanju je CS:GO, novija igra i on se kao ne sjeća .. Neka su vam ukrali acc. !
Btw. Kako meni niko nikad nije ništa ukrao preko interneta ? Kupio sam pošteno od poštenog lika. Da si ti kupio pošteno, acc. bi bio tvoj i 99% ti ga niko ne bi mogao ukrasti, a ovako se opet 'snalazi' i 'kupi' Steam, taj nećeš vratiti sigurno, i ne treba da ga vratiš  
Reci "cao" accountu.
alu ja znam svoj cd key!!!!!!! cs go mi je kupio lik s bug.hr i lik je sada suspendiran i ne mogu ga kontaktirati.. ne razumijem zasto komentirate ako niste upuceni..
alu ja znam svoj cd key!!!!!!! cs go mi je kupio lik s bug.hr i lik je sada suspendiran i ne mogu ga kontaktirati.. ne razumijem zasto komentirate ako niste upuceni..
Pa reci im da si digtalno od strane frenda kupio igricu te da samo imas cd key, nikakve druge podatke. Pa vidi sta ce reci... Mozda uspijes vratit ^^
DuhBoy je napisao/la:
Pa reci im da si digtalno od strane frenda kupio igricu te da samo imas cd key, nikakve druge podatke. Pa vidi sta ce reci... Mozda uspijes vratit ^^
a kolike su sanse da ce mi vratiti ;S
btw za ove iznad,ja sam trazio sliku od cs go cvrstog pakovanja samo da mi pokazete gdje se nalazi taj kod.. i sa samim kodom nitko.ne moze se ukrasti steam acc..
a kolike su sanse da ce mi vratiti ;S
btw za ove iznad,ja sam trazio sliku od cs go cvrstog pakovanja samo da mi pokazete gdje se nalazi taj kod.. i sa samim kodom nitko.ne moze se ukrasti steam acc..
Ajde šalji, otkud mi znamo kolike su šanse, kad pošaljes tiket oni će ti sve reći kako treba i šta  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.