Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[KREDIT]Neće da skida do kraja (stane na 99%)

155 pregleda · 4 odgovora · otvorena 06.05.2013. u 19:07

Znači ovako , šta god na mozzili/google chrome/internet exploreru skidam stane na 99% . TO nije prvi put da mi se dešava  Naime zadnja 2 mjeseca mi se to dešava , i danas oborim i dignem sistem sa različitim cdom . I ponovo isti problem . Ili je do rutera ili je do firewall-a jer ne koristim antivirus . Ko pomogne sutra ima 2KM kredita
Evo slike :
Probaj:
1. Resetiraj internet explorer, znaci udji u njeg pa ides tools > internet options > advanced > reset > strikiraj takodjer da izbrise personal settings.
2. Iskljuci firewall pa probaj skinut nesto.
3. Probaj iskljucit SmartScreen filter(isto se iskljucuje preko internet explorera).
To su sve solucije koje sam nasao dok sam surfao, valjda ce nesto pomoci od toga .
virus :/ sto je najgore kod njeg ponekad blokira pokretanje exe fajlova ikako .. pokusaj uci preko safemode with networking skini neki av .. (smadav preporuka cisti sve sem obraza :D )
DuhBoy je napisao/la:
Probaj:
1. Resetiraj internet explorer, znaci udji u njeg pa ides tools > internet options > advanced > reset > strikiraj takodjer da izbrise personal settings.
2. Iskljuci firewall pa probaj skinut nesto.
3. Probaj iskljucit SmartScreen filter(isto se iskljucuje preko internet explorera).
To su sve solucije koje sam nasao dok sam surfao, valjda ce nesto pomoci od toga .
koristim mozillu

ovaj ispod tebe : ne moze da pokrene safe mode , morat cu 7 instalirati izgleda

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.