Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Devil Survivor 2 Epizoda 5

105 pregleda · 6 odgovora · otvorena 05.05.2013. u 12:43

Ispričavam se na zakašnjenju, nisam imao vremena da dignem temu ranije  
Ova epizoda je služila da upoznamo nove charactere i koncept ovog animea koji me je iskreno razočarao.

Solidna epizoda,po meni bolja od prethodne ali idalje ni približno dobra kao prve dvije.
3/5*( zbog Moe  )
3/5
Ovaj anime postaje sve losiji i losiji , prve dvije epizode se bile za 5 al ovo ostalo uzas   ...
Opet smo upoznali neke nove likove koji ce u sljedecoj epizodi najvjerovatnije poginuti  

::JackieChan::

Post dobio aplauz od MaxYz

Iskreno ocekivao sam vise prve dvije epizode objasnile sad ovo isto nista jos kad na kraju bude nesto retardirano sto bi dijete od 9 bolje smislilo.

Nadam se da ce otici na bolje 3/5 :)
Mageizzy je napisao/la:
3/5
Ovaj anime postaje sve losiji i losiji , prve dvije epizode se bile za 5 al ovo ostalo uzas   ...
Opet smo upoznali neke nove likove koji ce u sljedecoj epizodi najvjerovatnije poginuti  

::JackieChan::
Opet smo upoznali neke nove likove koji ce u sljedecoj epizodi najvjerovatnije poginut LOOOL
::LOL::

4/5 predprošla daleko bolja...
Razočaran sam, ne sviđa mi se. Ovo sve gore i gore ( mislim na ovaj anime ) Vidi onoga manešto na svaku temu za anime aplauz dobije
3/5
Da ima više od 13. epizoda već bi bilo na Dropped listi. Očajna epizoda, posebno me zivcira onaj njegov duks i one uši šta su već.

Dovoljno je pročitati ovaj review i sve će vam biti jasno.
Yamato = Boss

Hibiki = bitch, pogotovo sa onom gay ass kapuljacom.

Sad kad je Hibiki presao na drugu stranu, tek ce se zakuhati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.