Definitivno najbolja epizoda do sada. Prilično sam impresioniran animacijom koja je u rangu možda čak i sa filmovima, i iskreno se nadam da će ostati takva do kraja ovog serijala. Takođe posebno bi naglasio animaciju sa 3D Gear-om koja je i više nego savršena.
Scena kada je Eren spasio Armina + muzika = pure epicness, dok posljednje sekunde epizode su me baš iznenadile i više nisam siguran šta se dešava?!

Attack on Titan (Shingeki No Kyojin) Episode 5 Review -- Greatest of 2013 進撃の巨人
Ako želite znati gdje da gledate ovaj anime, obratite mi se putem PM/GB
Takođe ću temu postaviti u zanimljive na 24h jer kao što vidite digao sam je prilično rano, a koliko sam primjetio jedna od od gledaniji na našem sajtu pa bi voljeo da se što više ljudi izjasni i da dignemo ovaj podforum na jedan veći nivo.
Scena kada je Eren spasio Armina + muzika = pure epicness, dok posljednje sekunde epizode su me baš iznenadile i više nisam siguran šta se dešava?!

Attack on Titan (Shingeki No Kyojin) Episode 5 Review -- Greatest of 2013 進撃の巨人
Ako želite znati gdje da gledate ovaj anime, obratite mi se putem PM/GB
Takođe ću temu postaviti u zanimljive na 24h jer kao što vidite digao sam je prilično rano, a koliko sam primjetio jedna od od gledaniji na našem sajtu pa bi voljeo da se što više ljudi izjasni i da dignemo ovaj podforum na jedan veći nivo.

, izgleda da cu ipak morat pocet citat mangu , jer nmg docekat da vidim sta ce se desit sljedece.
btw sta se desilo sa njegovim roditeljima?