Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Shingeki no Kyojin Epizoda 5 Diskusija

334 pregleda · 14 odgovora · otvorena 05.05.2013. u 03:58

Definitivno najbolja epizoda do sada. Prilično sam impresioniran animacijom koja je u rangu možda čak i sa filmovima, i iskreno se nadam da će ostati takva do kraja ovog serijala. Takođe posebno bi naglasio animaciju sa 3D Gear-om koja je i više nego savršena.

Scena kada je Eren spasio Armina + muzika = pure epicness, dok posljednje sekunde epizode su me baš iznenadile i više nisam siguran šta se dešava?!

Attack on Titan (Shingeki No Kyojin) Episode 5 Review -- Greatest of 2013 進撃の巨人

Ako želite znati gdje da gledate ovaj anime, obratite mi se putem PM/GB

Takođe ću temu postaviti u zanimljive na 24h jer kao što vidite digao sam je prilično rano, a koliko sam primjetio jedna od od gledaniji na našem sajtu pa bi voljeo da se što više ljudi izjasni i da dignemo ovaj podforum na jedan veći nivo.
nikola get a life
Kad je Eren umro nema smisla više nikako  

Ovo kako je počelo dok dođe do 25. epizode svi će umrijet...
Predobra epizoda  , izgleda da cu ipak morat pocet citat mangu , jer nmg docekat da vidim sta ce se desit sljedece.

Ne vjerujem da je Eren mrtav , nema sanse da glavni lik umre na samom pocetku 
Gledam ove slike, odlične su, pogledao sam početak epizode, dobra je, glasao sam 3/5, jer od kako je onaj Eren umro, sve mi se manje sviđa. A tko će znati, možda i nije umro, nije red da glavni lik gine odmah.
kurbla je napisao/la:
Gledam ove slike, odlične su, pogledao sam početak epizode, dobra je, glasao sam 3/5, jer od kako je onaj Eren umro, sve mi se manje sviđa. A tko će znati, možda i nije umro, nije red da glavni lik gine odmah.
Dao si glas na osnovu ničega i faktički si gledao samo zadnji 15. sekundi ako imaš tako mišljenje.

@ Mageizzy
Ja sam već našao spoiler za ovo što se dešava ^__^
Nikola je napisao/la:
Dao si glas na osnovu ničega i faktički si gledao samo zadnji 15. sekundi ako imaš tako mišljenje.

@ Mageizzy
Ja sam već našao spoiler za ovo što se dešava ^__^
Dao bih sad veći glas kada sam pogledao do kraja. A i znam da Eren nije umro, neki lik zaboravio sam mu nick rekao mi sve na PM. Sad mi nekako drago hehe.
Jao ranta na MAL-ovim foruma za SnK oko Erena  

Prejaka epizoda. Dat animation. Goosebumps.

Nedelja ujutro = awesomeness  
Slažem se u potpunosti sa Nikolom,anime je prelijepo urađen,a vjerujem da će svijet "outside the walls" biti puno jači.

A ovo za Erena,ja mislim da nije mrtav.Iako je čini mi se izgubio nogu. Vratit' će se Eren i j***t će im mater.

btw. Ako netko želi da gleda u HD-u neka mi se javi PM/GB ,da se ne mučite sa lošeom kvalitetom,imaju 480p,720p i 1080p.Ja skidam 720p oko 300mb. I + imate i sve druge animee.
Ne citam mangu pa mi je cudno sto je Eren ovako rano umro i to jos nekako retardirano. Nije mi bas sve kristalno jasno.

Ali onaj veliki titan op brat ♥

i jos onaj dio kada Armin nadje onu knjgu o vanjskom svijetu kako tuzno nekako :( btw sta se desilo sa njegovim roditeljima?

Izgleda da sam ja ovdje crna ovca  . Najgora epizoda do sada po mom mišljenju. Znam da pokušavaju odužiti epizode da ne bude anime only ending ali me nerviraju ove filler scene  
2/5
RIP Eren lmao.  

Onaj Armin lik retardiran, covjek izgubi ruku i nogu zbog njega, bjezi tamo ba.
Vidim digla se frka oko te epizode, odlučio da pogledam svih 5, prva je dovoljna da pogledam ostatak, wow.  
Pregledao sam tek 1. Epizodu. Navuko me nikola ko na krek 

Izlgleda dobro. Do sada sam samo gledao jugijo i to prije 7-8 godina na OBN-u 
Evo, da se javim, pogledao svih 5 epizoda, zadnja je baš sjebada, može li mi neko (evo recimo nikola) u pm napisati šta se tačno desilo sa znate već kim, sigurno ima pun k fanova koji prate to pa bi otprilike znali, WAT HAPPENED. Rijetko ubodem anime da mi se sviđa, ali kad ubodem, onda moram da pogledam, ovo je jedan od rijetkih, ako je svake subote i ima 25 epizoda, to je u oktobru gotovo? Hajde, strpit ću se 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.