Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Brza posta -Koju izabrati

206 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.05.2013. u 08:51

Pozdrav raja , zanima me ova brza posta . Ja jedan dan šaljem jednom liku preko city expresa pošiljku (telefon SONY ERRICSON Xperia x10 ) vrijedan 45 KM , i izađe me 20 KM POSTA , 11 slanje pošiljke i 9 povrat novca ... I to meni izgleda skupo ,još ako bi slao nešto manje vrijednosti pa gdje bi bio ....E sad me zanima da li neko od vas ima iskustva sa nekom drugom brzom postom koja je jeftinija ....Molim vas nemoj te mi sad pisati imaš google pa traži ...Hvala
euroexpress slao i primao pakete iz Sarajeva vece cijene, a postarina je uvijek bila 10 KM :)
Najisplatnije ti je preko euroexspresa,postarina ti vecinom ne prelazi 15-ak km ;)
Imam pozitivna iskustva sa A2B Express-om, povoljni su i brzi, imanju dobre momke..
Pa dobro ja sam placao 11 km posiljku i 9 povrat otpremnice a evo vidim da bi me u euroexpressu izaslo oko 12 oboje ..
Neki dan sam narucivao nesto iz Tuzle . 7 KM postarina izasla(ono placanje po preuzimanju) sa InTime-om .. a jos je paket bio malo veci od velicine centralne jedinice :)
MrtavBanan je napisao/la:
Neki dan sam narucivao nesto iz Tuzle . 7 KM postarina izasla(ono placanje po preuzimanju) sa InTime-om .. a jos je paket bio malo veci od velicine centralne jedinice :)
Pa mozda nisi platio kao taj povrat novca , kojju si postu koristio ....Evo ja danasjednom liku trebao poslati patike vrijedne 5OKM njegova posta ....I j zvao ove prvo iz euroexxpresa nejavlja se niko ,valjda danas ne rade nikako pa sam onda zvao city expres ni oni valjda danas ne rade ....Ja ne znam kakva je to brza posta majko moja mila
edomurtic je napisao/la:
Pa mozda nisi platio kao taj povrat novca , kojju si postu koristio ....Evo ja danasjednom liku trebao poslati patike vrijedne 5OKM njegova posta ....I j zvao ove prvo iz euroexxpresa nejavlja se niko ,valjda danas ne rade nikako pa sam onda zvao city expres ni oni valjda danas ne rade ....Ja ne znam kakva je to brza posta majko moja mila
vec sam napisao "ono placanje po preuzimanju" znaci placao dostavljacu .. ipak nazovite i provjerite vecina ih ima besplatni info telefon ..a to sto si zvao vjerovatno ne rade zbog praznika :D ima ljudi koji jos slave :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.