Ovako dragi i drage moje, kao sto naslov kaze potrebna mi je navigacija za Android. Ali da je navigacija pouzdana i da ima i Bosansku kartu. Guglo sam ali bez uspjesnih rezultata. :/
Diskusija
Navigacija Android ?
141 pregled · 8 odgovora · otvorena 01.05.2013. u 00:04
Navigon
Skini sa torrenta, imaš između ostalih i mapu BiH..
Što se mene tiče odlična navigacija, i sam je koristim.
Skini sa torrenta, imaš između ostalih i mapu BiH..
Što se mene tiče odlična navigacija, i sam je koristim.
Nisam se tim bavio što se tiče mobitela i neavigacije, ali imaš da kupiš na Skenderiji u jednoj dole radnji s kompjuterskom opremom (da me ubiješ ne znam sad koja, a nije Terabajt) i uglavnom taj navigacioni uređaj radi na Androidu 4.0+ , dobiješ za to čudo onaj auto punjač (ono gdje ide upaljač), dobiješ aux kabal da možeš muziku s njega slušati, naravno navigaciju tačnu u adresu za 2-3 broja možda fuli gdje je baš nepristupačno na čitavom Adria prostoru.
iGo navigacija 1.2 GB je teska (torent) radi BiH i podveležje je našlo i recimo ukoliko vozis brze od dozvoljenog pišti ti xD a ako ides by foot tacke ti ostavlja...
igo 8.3.2
igo 8.3.2
iGO, preporuka, odlicna navigacija, ja je koristim, stim da ces nnove mape moras skinuti odvojeno...
Uglavnom detaljno skroz, imas i nekih 3D gradjevina i sl....
Uglavnom detaljno skroz, imas i nekih 3D gradjevina i sl....
UZI je napisao/la:
iGo navigacija 1.2 GB je teska (torent) radi BiH i podveležje je našlo i recimo ukoliko vozis brze od dozvoljenog pišti ti xD a ako ides by foot tacke ti ostavlja...
igo 8.3.2
igo 8.3.2
Kako ljudi pišu gluposti ovi gore ..
A ti izgleda nisi dobro guglo.. Moj ti je savjet da skine s Navigon ( samo apk fajl) i istaliras, on ce te dalje sam navoditi, izaberes mape koje hoces, bla bla.. postoji i iGO (primo,my way i još neka verzija) ali je teže za instalirati, a koriste iste mape (navteq) obe naavi tako da ti je bolje navigon ..
A ti izgleda nisi dobro guglo.. Moj ti je savjet da skine s Navigon ( samo apk fajl) i istaliras, on ce te dalje sam navoditi, izaberes mape koje hoces, bla bla.. postoji i iGO (primo,my way i još neka verzija) ali je teže za instalirati, a koriste iste mape (navteq) obe naavi tako da ti je bolje navigon ..
Hvala svima!
Sada skidam: iGo, Navigon, i Garmin.
Valjda ce biti od pomoci jedna od ove 3
Sada skidam: iGo, Navigon, i Garmin.
Valjda ce biti od pomoci jedna od ove 3
navigon sam bas danas opet skino,prosle godine mi odlicno pomogao dok sam bio u njemackoj a i u BiH radi odlicno
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.