Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pojasniti] Novi patch

272 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.04.2013. u 23:21

Ćao, ne mogu sve upratiti u vezi freljorda patch i sve da mi malo pojasni i u vezi ovog

ARAM

Hvala
Kad u ARAM-u dobiješ nekog champa kojeg ne želiš, iskoristiš reroll i dobiješ drugi random.
A te ReRollove dobijas kao i IP kad zavrsis jedan ARAM match dobijes poene i kad skupis odreden broj dobijes ReRoll 
EXTREMESTYLE je napisao/la:
Uglavnom nije vise custom game i ne mozes izlaziti kad god hoces  
Možeš li ući, kod mene "Did not receive a response from the server"  
Moze li mi neko reci koliko MegaBajtica ovaj "Drugi" Lissandrin patch?

Skidam ovaj 1/2 od 60mb, nebh' pit'o da mi nije low konekcija 
EXTREMESTYLE je napisao/la:
Uglavnom nije vise custom game i ne mozes izlaziti kad god hoces  ;)
Ma ovo je prejako brate, prestrašno, zanimljivo i što šta toga :D
ARAM - all random , all mid , znači poenta mape da svi dobiju random champa , uz mogućnost jednom da zarollaš (champ switch) , i sve se odvija na midu , 5v5, kao neki put,most šta već , bez jungle-a.
još jedna stvar , nemozes kupovat iteme dok ne zagines , nakon sto ih kupih na pocetku , i nemozes se healat kod onog " merchanta " 
Uzmi Lissindru feljord ako znaš šta mislim feljord se dijje dieli na 3 na ashe wniter'claw(sejuani) frostguard(lisasandra)
pobijediš 10 gejmova sa istom ikonom dobijes je zauvijek možeš imati samo 1 ikonu ako pređeš na drugu moraš ispočetka...

i da event traje do 15/6
Evo ti link za lore, ako volis...
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Freljord

A djele se na
Ashe, the Frost Archer;
Lissandra, the Ice Dervish
Sejuani, the Winter's Claw.

Mozes izabrati zbog izgleda pa onda igrati, ja sam licno izabrao zbog price, procitaj malo lore bice ti zanimljiv sigurno :)
ARAM ( All Random All Mid ), tu ti svi dobiju Random championa ( Random - znaci samo ti odabere champione, ali ako ti se ne svidja,
mozes ga promjenuti tako sto kliknes na ove kockice )

U game-u igras na mapi
Kao sto vidis ima samo jedan lane ( mid ), tu se svi borite 5v5 i ko bude bolji on pobjedi 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.