Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tekma offline

263 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.04.2013. u 13:42

Zanima me može li se ikako, ali ikako gledati tekma vcrs (Real-Dortmund) ali da nisam online, dakle treba mi jer necu biti kuci veceras, ugl. bit cu na "selu" gdje nema wajrlesa :D

Pa me zanima ima li neki nacin, ili neki program preko kojeg moogu gledati ;)
Ne moze kako ja znam  
Imas li na selu TV ? Bit ce prenos na BHT1
Jedino na TV-u  .
Cuj da gledas a nemas neta, lol 

Bice na BHT1 ja mislim, imas tv na selu valjda 
Pa kako ces pratiti nesto, a da nisi online?  
Hoces program mozda koji simulira utakmicu? xD
Biti ce na Bht1 utakmica, a mozes i preko mobitela da gledas ima bhtelecom internet onaj.. pa se samo pretplatis, jeste da ce ti biti sporo pravo i povuci ce ti para ko ...

Ali ako hoces mozes 
Inace to te cini "online" xD, i moras biti online da bi gledao nesto na internetu
Tačno u životu gluplje pitanje od ovoga nisam pročitao.

Dakle, momak pita može li ikako surfati po netu bez internet konekcije!?

Upravo si ispao poptuno retardiran.
reLo je napisao/la:

Jedan od rijetkih slučajeva da se u potpunosti slažem sa tobom..

Koji ku**c :F
KillaOR je napisao/la:
Jedan od rijetkih slučajeva da se u potpunosti slažem sa tobom..

Koji ku**c :F
Ajd zar je razlog da ga vrijeđate odmah.Vjerovatno je ovo neko dijete koje i nije u potpunosti upoznato sa funkcionisanjem interneta.Vidiš da je kao "sa sela".Postavio temu jer NE ZNA.Forum je koliko ja znam za sve uzraste.

Jedino ako momak trolla,u protivnom mislim da niste upravu .Nemaju svi znanje i puno vremena provedenim za kompom 

peace  
Bilo je prije koliko se sjecam oni programi na mobitelu sto ti skidaju kredit, pa probaj to 
reLo je napisao/la:

PI**A LI TI MATERINA, A I TEBI STO GOVORIS DA SAM SA SELA (MOGU VAM PROFESOR BITI)
mujchex je napisao/la:
PI**A LI TI MATERINA, A I TEBI STO GOVORIS DA SAM SA SELA (MOGU VAM PROFESOR BITI)
Kako im mozes profesor biti ako kazes,citiram: "PI**A LI TI MATERINA"?

Izgleda da tu utakmicu veceras neces moci pratiti,mozda jedino ako imas internet na mobitelu.
mujchex je napisao/la:
Mozda nisi sa sela, al si i dalje ljakse.
mujchex je napisao/la:
Seljak može izaći iz sela, al' selo iz seljaka nikad.
mujchex je napisao/la:
Od danas pa ubuduće, zapiši svakog ko te istuče !
A ne moras pratiti preko neta utakmicu bit ce sve na fejsu ::Troll::
Možeš ako imaš tv i satelitsku antenu,okreni na 42E na idman tv ili Ictimai TV,sigurno jedan od ta 2 prenosi.
Nazoves nekog na telefon i neka ti prepricava sve sta se radi na utakmici, haj zdra'o.  

ps : Aktiviraj besplatne minute.
Mozes na Internet Exploreru u offline modu uci na google bez ikakve konekcije, dalje nisam siguran.  
mujchex je napisao/la:
I ja kažem da im profesor možeš biti,jedini si se ti sjetio gledanja utakmice na internetu bez konekcije hahahahaahahahahahahhaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.