Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Free Champion Rotation 13

483 pregleda · 20 odgovora · otvorena 29.04.2013. u 19:56

Kao što sam i rekao, svake sedmice ću objaviti listu championa koji su free to play.

U narednoj sedmici, free championi su:

Gragas
Nunu
Anivia
Ashe
Olaf
Udyr
Janna
Tryndamere
Volibear
Quinn

I samo da kažem kako je naš dragi Riot već drugi ili treći put u nizu objavio jako loš sale za skinove:

http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-skin-sale-new-hires?rid=sidebar

Lijep pozdrav 
Katastrofa, s kim sad da igram  
Yea that's shit.

Pocetnik sam,juce krenuo da igram lola a kad ono bas mi stize utorak. Stvarno ce mi trebat pomoc za odabir champa.Neki tank kao Rammus -.-

Pomagajte 
Moze i AP kao sto je kennen i tako taj fazon.
Jako lose ... bolja prosla rotacija bila  
Frisk je napisao/la:
Katastrofa, s kim sad da igram  
Zadnje 2-3 su bile jako dobre, ali ne bi se zvali Riot da oni ne mogu održati neki kontinuitet. Quinn će biti gori od Trundle-a, ne igra ga niko, pa ga ovako forsiraju na free rotacijama. Jedino što valja jesu Volibear, Anivia i Udyr(probajte solotop sa botrk)  Olaf je dosta slab u S3.

@ZMIGI

Igraj Volibear-a. Pošto si slabiji level, igraj ga ad/as da vidiš kako je jak  A inače je tank champion, ima strašan pasiv.
Gragas, Anivia i Volibear jedini zanimljivi champovi, ostalo previše dosadno.

Za sale:

Da li iko ima bilo kakvu informaciju o saleovima za one skinove od 1350 RPa?
amsi je napisao/la:
Zadnje 2-3 su bile jako dobre, ali ne bi se zvali Riot da oni ne mogu održati neki kontinuitet. Quinn će biti gori od Trundle-a, ne igra ga niko, pa ga ovako forsiraju na free rotacijama. Jedino što valja jesu Volibear, Anivia i Udyr(probajte solotop sa botrk)  Olaf je dosta slab u S3.

@ZMIGI

Igraj Volibear-a. Pošto si slabiji level, igraj ga ad/as da vidiš kako je jak  A inače je tank champion, ima strašan pasiv.
Quiin op ADC ^^

Ne možeš skina dobrog nać' na sejlu nema Boga dragog, zato čekat Maj da dođu novi skinovi i sve pokupovat  
Rotation jedan od najgorih bar po meni, necu nikoga igrat koji su f2p ,

A taj sale je solidan, dosta raje ce sad kupit tog TF-a i Nidalee za 260 
Danny1312 je napisao/la:
Quiin op ADC ^^

Ne možeš skina dobrog nać' na sejlu nema Boga dragog, zato čekat Maj da dođu novi skinovi i sve pokupovat  
quinn se igra adc samo zato jer je range lol  

ona je jaca solotop i mid...

@ot

solidno skin sale dobar moze se uzet skinova za one beskucnike koje imaju 400rp
Sa kim sad igrati ? Ovaj rotation sa Zedom mi bio prejak, sve dobre skorove imao.
Zoyson1337 je napisao/la:
quinn se igra adc samo zato jer je range lol  

ona je jaca solotop i mid...

@ot

solidno skin sale dobar moze se uzet skinova za one beskucnike koje imaju 400rp
Ne može nikako biti jača solotop i mid, kad je lakše harassaš a bez farma ona je usseles, također nema nikakve survival ability-e ( kakve ima npr. Jayce pa se može igrati solotop/mid ) i što je najgore squishy je ..
Huh slab rotation ovaj put, igrati malo sa Aniviom i Quinnom, ostalo mi baš nije zanimljivo...
Jedino za nidu valja skin ostalo fuš mrtvi

f2p : nidje veze role iz sedmice u sedmicu.
Probati:

Volibear
Quinn
Janna (myb)
Olaf
Grgas
Aniviva (myb)

Uglavnom loša sedmica jer sam baš kupio tryndu  
Lima je napisao/la:
Jedino za nidu valja skin ostalo fuš mrtvi

f2p : nidje veze role iz sedmice u sedmicu.
Stalno smaraju sa ashicom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.