Presnimio sam neku muziku na cd-rom,e sad to na pcu radi,ali kada stavim tamo u kastofon ili nesto drugo nece ni da okrece..to mi treba da radi na kastofonu pa ako neko zna sto nece bujrum.
Diskusija
cd-rom ne radi
89 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.04.2013. u 16:53
Jesi sprzio audio ili mp3 cd? Mislim da ti kasetofoni podrzavaju samo audio cdove.
Buduci_Traceur je napisao/la:
Jesi sprzio audio ili mp3 cd? Mislim da ti kasetofoni podrzavaju samo audio cdove.
Tako i meni, hoce na komp a nece na player u autu, kad snimas muziku na cd, i tamo imas brzina "Write speed" i smanji je, nemoj da ti bude na maximalno, ja sam stavio na 24x (3600 kb/s ) i onda je moglo normalno..
Elmedin je napisao/la:
Tako i meni, hoce na komp a nece na player u autu, kad snimas muziku na cd, i tamo imas brzina "Write speed" i smanji je, nemoj da ti bude na maximalno, ja sam stavio na 24x (3600 kb/s ) i onda je moglo normalno..
Ne mozes jednostavno prebaciti sa compa na CD moras sprziti na njega , kupi novi CD pa ponovo sprzi preko nere mozes izabrat format
Izzatron je napisao/la:
sad je problem sto vise ne mogu da przim na ovaj cd,sutra mi treba a danas ne radi nedjelja..
Izzatron je napisao/la:
ne znam jesam li te shvatio dobro ali pise windows media audio/video file

Audio ti je za linije,kasetofone,cd playere... A mp3 ti je za racunar. Kada przis audio file gleda se koliko minuta cd moze sprziti(obicno je 80 minuta za cd-mozda pise na cdu 700 MB/80 mins),a kada przis mp3 cd onda ti se gleda koliko MB ili GB moze sprziti(700 MB za cd obicno).
Post dobio aplauz od miire
Saevus je napisao/la:
Ne mozes jednostavno prebaciti sa compa na CD moras sprziti na njega , kupi novi CD pa ponovo sprzi preko nere mozes izabrat format
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.