Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Slucajnost ili ne ?

684 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.05.2007. u 16:02

ma glupost .. to neko sjede i izmislja sta bi moglo biti sa brojem 11 ili vec .. stupid !
Hmm ovo je zanimljivo pravo...fkt ima ti stvari koje se poklapaju ali mozda je fkt kak se kaze samo slucajnost
Nebi reko da je to sve slucajno , ne znam koji mjesec ali 11 dana u mjesecu je avion udario u one zgrade .. nebi se reklo da je slucajno ..
Jeste interesantno i stvarno zanimljivo!!
Ovo sam postao ja prije godinu dana...

http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=10&id=7731

I kod tebe nedostaje jos "cinjenica" , vise toga ima na mom linku...

Ipak se ispostavilo poslije da ima nekoliko stvari ovdje koje nisu tacne...
ako je istina, onaj covjek koji je ovo radio je svemoguc, inteligencija mu je ...........
               mirza™ je napisao/la:
Nebi reko da je to sve slucajno , ne znam koji mjesec ali 11 dana u mjesecu je avion udario u one zgrade .. nebi se reklo da je slucajno ..

11. septembra
vidite nesto to se desilo 11. septembra ...
eh sad normalno da ce ljudi sjesti i kontati da vide ima li nesto sto ukazuje na broj 11 ili nesto drugo a samo da je vezano za taj dogadjaj...
1)mozda su ti sto su izveli napad ovo skontali pa htjeli da prepadnu amerikance ...
2)mozda su amerikanci prvi vidili pa prave bauk od toga...
to sve moze biti slucajnost a moze biti i da je planirano i dvije stvari su sigurne:
prvo , nikad necemo znati jeli slucajnost ili ne
drugo , svi znamo koliko je kuran stara knjiga i oni koji su procitali prevod makar znaju da ovaj dogadjaj ima tacno opisan u jednom hadisu...
nisam 100% siguran kako tacno pise ali nesto u vidu neka ptica iz zraka ce srusiti visoke blizance , bice veliki plamen , puno pepela itd...
slučajnost.
glupost 11 slova george w. bush lol da ima i moje ime 11 ako napisemo admir salkan. i dosta drugih gluposti
Starooooo
               AJ-EM-KUL je napisao/la:
OOO MAJJJ GAADD

ja broj 11 u dnevniku , zaato su sve kecine u skoli

haha eto ti slucajnosti hahhahaha
btw.. staro je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.