Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

War Thunder

102 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.04.2013. u 22:46

War Thunder: World of Planes

Tvorci igre IL-2 Sturmovik: Birds of Prey su napravili jos jednu avijacijsku igru - War Thunder.
War Thunder je besplatna MMO igra i do sada ima preko 200 aviona iz drugog svjetskog rata do 1948 godine.

Avioni pet nacija :
- SSSR
- Njemacka
- Velika Britanija
- Japan
- SAD

Vise tipova aviona, mapa-misija...
Igra ima odlicne kontrole, lagano upravljati avionom, dobro je optimizovana i dosta bolja od World of Warplanes.

Nema nijedne teme vezane za ovu igru ovdje...
Da li neko igra ovo da ga dodam pa mozemo nekad zajedno?

Website : http://warthunder.com/
- Ko igra nek me doda, ime mi je : EdoShupak
Nisam znao za ovu igricu, izgleda kao da je solidno odrađena. Evo gledam gameplay, možda i skinem noćas.

De mi reci igraš li ti i ako igraš jesu l' teške kontrole? Ne da mi se baratat' sad ako je nešto komplikovano 
ZES je napisao/la:
Nisam znao za ovu igricu, izgleda kao da je solidno odrađena. Evo gledam gameplay, možda i skinem noćas.

De mi reci igraš li ti i ako igraš jesu l' teške kontrole? Ne da mi se baratat' sad ako je nešto komplikovano 
Ma lagano pravo, prije sam igrao World of Warplanes pa se mucis dok igras, a ovdje mozes fino igrat sa misem, nesto kontrole na fazon Battlefielda 
KimJongUn je napisao/la:
Ma lagano pravo, prije sam igrao World of Warplanes pa se mucis dok igras, a ovdje mozes fino igrat sa misem, nesto kontrole na fazon Battlefielda 
Cini se fina, pogledao sam gameplay na YT, stavili sam da se skida pa ako jos neko bude hteo igrati samnom i azom nek me pm-a 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.