/
Diskusija
/
89 pregleda · 4 odgovora · otvorena 21.04.2013. u 18:03
pa to ti je sony ericcson sta vise ocekujes?
imas sigurno previse aplikacija na njemu pa ne moze izdrzati pa probaj ga formatirati
imas sigurno previse aplikacija na njemu pa ne moze izdrzati pa probaj ga formatirati
waha_gozn je napisao/la:
pa to ti je sony ericcson sta vise ocekujes?
_bela_ je napisao/la:
/
Idi na http://www.mob.hr pa tamo vidi na forumu da ti pomognu. Ja koristim Arc S nekih godinu dana i do sada nisam imao takvih problema. Nekad se zna desiti, jako rijetko da neka aplikacija crasha, ali brzo sve dođe u normalu.
Ako si skidao aplikacija koje nisu preporucene, tj. koje nisu sigurne moguce da je do virusa..( skidaj samo sa android marketa)
Imao sam xperiu x10 i imao slican kvar ali uklonio sam sve aplikacije koje su instalirane i radilo je kako treba..
Inace xperia nisu bas kvalitetni problemi dosta se ljudi zali na kvarove..
Nemam ideju za bolje rjesenje nego da odneses nekom majstoru ko se bolje razumije u to da proba popraviti..
Ako uspijes sanirati kvar mjenjaj za Nokiu najpouzdaniji telefon
Imao sam xperiu x10 i imao slican kvar ali uklonio sam sve aplikacije koje su instalirane i radilo je kako treba..
Inace xperia nisu bas kvalitetni problemi dosta se ljudi zali na kvarove..
Nemam ideju za bolje rjesenje nego da odneses nekom majstoru ko se bolje razumije u to da proba popraviti..
Ako uspijes sanirati kvar mjenjaj za Nokiu najpouzdaniji telefon
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.