Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dual monitor - GPU opterecenje ?

162 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.04.2013. u 16:38

Pozdrav, znam da je moguce spojiti 2 monitora na jedan PC da se na oba monitora prikazuje ista slika, eh sad me zanima da li to trosi dodatno GPU memoriju i opterecava graficku i mogu li se bez problema igrati igre tipa Fifa, Resident Evil 5,6 u dvoje tako na jednom racunaru ?   Unaprijed hvala. Graficka karta je 8800GT, ovako na jednom monitoru te igre idu odlicno 
jel misliš da igrate ti i neko jedan protiv drugog , ili on za sebe , troši ti više gpu to je sasvim normalna stvar ?! :)
gigs1 je napisao/la:
jel misliš da igrate ti i neko jedan protiv drugog , ili on za sebe , troši ti više gpu to je sasvim normalna stvar ?! 
Da npr. igramo Resident Evil 6 u dvoje, jaran na jednom monitoru i joysticku, a ja na tastaturu i mis na drugom monitoru. Ili fifu da igramo, nebitno sad koja je igra, je li to previse vuce od graficke i moze li podnijeti to ona ?  
R0x0r je napisao/la:
Da npr. igramo Resident Evil 6 u dvoje, jaran na jednom monitoru i joysticku, a ja na tastaturu i mis na drugom monitoru. Ili fifu da igramo, nebitno sad koja je igra, je li to previse vuce od graficke i moze li podnijeti to ona ?  :)
ne vuce ono previše ali ako misliš npr, da igrate pesa jedan na jedan to može , al da igrate dvije razlicite igrice npr to je malo složenijeg tipa i tu radi se o višoj tehnologiji i ja mislim da to ne može :)
Pff naravno da je moguce , pogledaj output.
Ali shareujes prijenos koji dobivas s jednog kompjutera.
A to što si upravo naveo, najlakše za te svari ti je lokalna konekcija (LAN) . Dva kompjutera, spojis medjusobno ili preko routera i gotova stvar. Svi zadovoljni lol :D
Sa tom grafičkom na profilu zaboravi na bilo kakav dual gameplay, jednostavno ta grafička nije za toga, nema dovoljno snage, loša je, a i ne vjerujem nešto da ima ikakvu podršku za dual monitor.

Mislim na bilo koje novije igrice, starije možeš bez ikakvih problema, resident evil 5,6 teško, probaj, ali vjerujem da ćeš morati smanjiti detalje, rezoluciju etc, fifu također.

Probaj pa nas iznenadi sa rezultatima  
Elysium je napisao/la:
Sa tom grafičkom na profilu zaboravi na bilo kakav dual gameplay, jednostavno ta grafička nije za toga, nema dovoljno snage, loša je, a i ne vjerujem nešto da ima ikakvu podršku za dual monitor.

Mislim na bilo koje novije igrice, starije možeš bez ikakvih problema, resident evil 5,6 teško, probaj, ali vjerujem da ćeš morati smanjiti detalje, rezoluciju etc, fifu također.

Probaj pa nas iznenadi sa rezultatima  
Igrao sam prije na HD3450 PES 2010 da je bio mislim, na monitor i na TV istovremeno, nije bilo nikakvih problema, pa me zanimaju samo ove novije igre hoce li stekat puno  
R0x0r je napisao/la:
Igrao sam prije na HD3450 PES 2010 da je bio mislim, na monitor i na TV istovremeno, nije bilo nikakvih problema, pa me zanimaju samo ove novije igre hoce li stekat puno  
ma sve će ti moći igre, ali na većim rezolucijama očekuj "štekanje"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.