Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

aion download problemi i pitanja

68 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.04.2013. u 11:38

Nakanio sam se skinuti Aion on 18 giga i jucer sam skidao i došlo do 95% i dođe stari i isključi pc  

i ajde nema veze ponovo stavim da se skida skinulo se 1.8gb to jest 34% tako barem piše...
I sada mene interesuje za koliko vremena će se skinuti download speed na aionu ide 410kbps pa 820 i sve tako....
na na speed testu je 2.9kbps
Ne znam oko tih brzina pa eto ako neko možda zna izračunat to?
Hvala
Najmanje ce ti trebati 10 sati jer kako ti kazes konekcija ide od 410kbps do 820 kbps. Neznam jel to inace kod tebe tako nestabilna konekcija ali najbolje bi ti bilo kad bi ostavio da se skida po noci kad spavas, jer tad je opterecenje konekcije najmanje i tad ce ti se najbrze skinuti. Iskljuci ako imas nesto upaljeno sto uzima konekcije npr. torrent , windows update,neki drugi update-i,...
SHOLE_ je napisao/la:
Najmanje ce ti trebati 10 sati jer kako ti kazes konekcija ide od 410kbps do 820 kbps. Neznam jel to inace kod tebe tako nestabilna konekcija ali najbolje bi ti bilo kad bi ostavio da se skida po noci kad spavas, jer tad je opterecenje konekcije najmanje i tad ce ti se najbrze skinuti. Iskljuci ako imas nesto upaljeno sto uzima konekcije npr. torrent , windows update,neki drugi update-i,...
Pa to ti i kažem da mogu ostaviti posle spavanja ne bi stari ugasio na 95% znači moram po dani...
Wirless je pa tako da možda je do toga i da sam sam nema komšija i toga  

Ništa ne radi gledam tv i ovo se skida ....

ajd fala za info  
Zoyson1337 je napisao/la:
Pa to ti i kažem da mogu ostaviti posle spavanja ne bi stari ugasio na 95% znači moram po dani...
Wirless je pa tako da možda je do toga i da sam sam nema komšija i toga  

Ništa ne radi gledam tv i ovo se skida ....

ajd fala za info  
Pa jel ti wifi ruter daleko od kompa ?
SHOLE_ je napisao/la:
Pa jel ti wifi ruter daleko od kompa ?
Odmah do njeg u istoj sobi na istom stolu...
I ja sam imao problema sa skidanjem Aiona, valjda je do njih...

Meni je nestalo struje bilo na oko 30%, i dugo sam cekao da provjeri, i dosadi meni, obrisem sve i ponovo install  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.