Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Irma Subasic prezivjela operaciju

232 pregleda · 14 odgovora · otvorena 19.04.2013. u 19:52

Evo ako ikako mogu da obradujem one sto su zvali za Irmu Subasic da joj je operacija prosla kako treba i da ima jos nade za lrmin bolji zivot   Da ja ne bih smarao procitajte ovdje

http://www.rtvslon.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=11309%3Airma-subai-preivjela-operaciju-u-beu&catid=1%3Avijesti&Itemid=5

Hvala opet g.ba portalu sto je ispostovao i temu stavio u zanimljive i tako pomogao na neki nacin ♥ ♥
Hvala Bogu, prva lijepa vijest koju sam procito unazad par dana!
Hvala dragom Bogu!
Konacno nesto lijepo da se desi u ovom sivilu .
Hvala dragom Bogu...Jedna,najljepsa vijest u nekoliko zadnjih dana...Mislim da je djevojka zasluzila da nastavi svoj zivot,jer jos je ona mlada, i cijeli svijet je jos pred' njom!
Sretno joj dalje u životu, samo da ga ispuni onako kako treba.

Hvala Allahu.
Hvala doktorima i dobrim ljudima koji su se odazvali na humanitarne akcije i brojeve.
Je li to Hvala Boze radi postcounta ili da bi izgledalo da vam je stalo ? - Not all of you

Djevojka je hrabra, otisla je na operaciju, prezivjela je i sada je na ljudima da joj pomognu da tu novcanu operaciju prezivi. Koliko ko moze neka pomogne. Djevojci respect do neba za hrabrost i drago mi je da je Gamers koliko toliko svojim malim dijelom ucestvovao u spasavanje njenog zivota.
Svaka joj čast  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.