Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Četverogodišnjoj Ildi iz Srebrenika prijeti potpuno sljepilo

232 pregleda · 4 odgovora · otvorena 17.04.2013. u 21:20

Naša mala sugrađanka, četverogodišnja Ilda Mulavdić treba Vašu pomoć. Naime, prema preporuci ljekara, Ildi su hitno potrebne tri operacije oka, kako bi izbjegla potpuno sljepilo. Operacije na klinici u inostranstvu koštaju 15.000 KM, a njena samohrana majka nije u stanju sama osigurati toliki iznos sredstava. Svi vi koji želite podržati humanitarnu akciju za malu Ildu iz Srebrenika, donatorske priloge možete uplatiti na žiro račun otvoren kod NLB Tuzlanske banke broj 132 190 2011 63 82 46.

Ako ste u stanju otvorite broj,sad ovako ja ne mogu otici i dati pare jer to nije neki veliki iznos...
Un4giveN je napisao/la:
Ako ste u stanju otvorite broj,sad ovako ja ne mogu otici i dati pare jer to nije neki veliki iznos...
Kontaktiraj ove iz radiosrebrenika oni vjerovatno znaju više nego ja.

http://radiosrebrenik.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=5956%3Aetverogodinjoj-ildi-iz-srebrenika-prijeti-potpuno-sljepilo&catid=35%3Avijesti-srebrenik&Itemid=63
Otvorite broj, skupit će se mnogo više para, čim uplatite javi mi na PM jer nisam u dobrom stanju sa parama, a kredit sam na pretplatu, bar mogu 15-20km donirati ..
Samo broj dajte ja ću sve sa računa dati, nije problem. Nek se neko pobrine da se otvori broj, ako je moguće kako.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.