Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mic ne radi

79 pregleda · 4 odgovora · otvorena 17.04.2013. u 15:43

Pozz svima, znaci imam problem s mikrofonom, kupio ga ovo ljeto, koristio malo, sve radilo ok, i od tada ga nisam koristio, mic je u odlicnom stanju, stajao je na stolu ne koristen, sad mi treba nesto i nikako da skontam kako da proradi. Iskopcavao sam i ukopcavao u sve slotove koje imam na kompu i nece, ispred, iza, nula, testirao sam dali radi sa audacityem i naravno ne radi. Nema sanse da je pokvaren jer nije neki low budget mic kupljen na kiosku a ne moze se pokvarit jer je sve skupa koristen pola sata. Jel ima netko nekakvu ideju?  :(
Pa da ga ne trebaš jednostavno aktivirati?
Ne znam koji ti je OS, ako ti je win7 nađeš recording devices i aktiviraš mikrofon, ono enable/disable the device. I pojačaš samo na kraju 
ZES je napisao/la:
Pa da ga ne trebaš jednostavno aktivirati?
Ne znam koji ti je OS, ako ti je win7 nađeš recording devices i aktiviraš mikrofon, ono enable/disable the device. I pojačaš samo na kraju :)
win xp imam, volume je na max i sve opcije na volume controlu su ok, ni jedna nije na mute, jedino sto mi jos pada na pamet da bi moglo biti nesto u Realtek HD Audio Manageru...
razerteam je napisao/la:
win xp imam, volume je na max i sve opcije na volume controlu su ok, ni jedna nije na mute, jedino sto mi jos pada na pamet da bi moglo biti nesto u Realtek HD Audio Manageru...
Ovako nešto probaj.. i kod mene je xp

I pod opcijom "Mixer" odaberi MIC
don_valentino je napisao/la:
Ovako nešto probaj.. i kod mene je xp

I pod opcijom "Mixer" odaberi MIC
kad ustekam mic pise mi na na sound manageru ovom istom kojeg ti imas not supported i ne prikazuje mi kao da je mic ukopcan, kao da ga ne prepoznaje.

evo ss

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.