Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Muzika na iPodu

82 pregleda · 4 odgovora · otvorena 17.04.2013. u 13:17

Pozdrav svima ::AllTheGuy::

Zanima me da li ce se muzika koja je na ipodu prebaciti na kompjuter na iTunes ( na kojem nema nista - znaci tek instaliran iTunes ) ili ce se izbrisati sve sto imam, i ako se prebaci ( ako moze ) u kojem folderu ce mi biti ta muzika onda?

Unaprijed hvala ::Smile2::
preko sync-a oce, mislim, prebacit ce ti ziku na komp, barem je meni tako bilo, nisam imo zike u itunsu, spojio ipod i on mi synco muziku s ipoda u komp, negdje u documentima mi je bacio ziku ne znam sad tacno gdje i kako...
Nemoj ni koristit iTunes, bolji ti je iFunBox naravno ako ti je na iPod-u uradjen jailbreak.
A za ovo sto pitas nebi ti trebalo izbrisati, al' uradi backupza svaki slucaj. :)
Prije nego priključiš bilo koji iOS uređaj na comp, u postavkama iTunesa namjesti da ti je Auto sync disable-ovan.

Edit > Preferences > Devices > Označi polje "Prevent iPods, i,... from syncing automatically".

Ako želiš da aplikacije, muziku ili bilo šta ostalo što si "kupio" preko iOS uređaja prebaciš na PC, moraš ovlastiti taj računar za to isto. Potreban ti je Apple ID.
Obrisati će ti sve sa ipoda ako si imao nešto, i pokušaš da prebaciš ponovo sa računara na ipod. Zato uradiš Sync, ili backup, nisam siguran, da bi sačuvao podatke pa onda tek prebacuješ.

Ili čak nešto uradiš kao prebaciš sve na računar ( preko itunes-a, imaš tutova za to) i onda to sve zajedno sa starim+novim podacima prebaciš na ipod. Tako nekako ide, uglavnom, nađi par tutova za to, easy 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.