Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Devil Survivor 2 Epizoda 2 Diskusija

204 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.04.2013. u 17:36

Solidna epizoda, više mi liči kao neki uvod za nadolazeće. Drago mi je što su prikazali Demon fight, i naravno Byakko izdominirao igricu. 

Takođe reakcija od Hibiki, ništa emo i te zajebancije dok me Io pravo iritira i nadam se da će se "skontati" do sledeće epizode.

Ako želite znati gdje da gledate ovaj anime, obratite mi se putem PM/GB
^
Za one koji nisu pogledati prvu epizodu
Nije losa epizoda , fight je bio odlican .
Bez uvrede, al jel vi mislite za svaku epizodu otvarati temu? po meni to je glupo i nepotrebno

Post dobio šamar od MaxYz

Mc_Johnny je napisao/la:
Bez uvrede, al jel vi mislite za svaku epizodu otvarati temu? po meni to je glupo i nepotrebno
Da,svaki put kad izađe nova epizoda (JEDNOM TJEDNOM) Shingeki no Kyojina i Devil Survivor-a biti će otvorena nova tema. Ne želimo spoilati ugođaj nekome tko još nije došao do te epizode za koju je otvorena tema a i da ne spominjem da je ovako preglednije. Mi smo pogriješili što nismo uzeli 10 animea za koje bi otvarali novu temu svaki tjedan ali ćemo to ispraviti u sljedećoj sezoni(ljeto). Ako ti smetaju ove teme onda ih jednostavno možeš zaobići . 

Post dobio aplauz od NIKOLAAAa

Dobra epizoda, nije bilo tolike akcije, ali dobro tek se sada stvari zakuhavaju.

Koliko vidim dobro prate igru, malo su stvari promijenili, iako to nije toliko bitno, u sljedecoj epizodi jos dobrih likova ce biti ubaceno in, jedva cekam.  
Solidna epizoda iako nije dobra kao prva. Valjda će u sljedećoj epizodi malo bolje objasniti ovaj system summoninga i stvari vezane za to i radujem se novim likovima  
4/5

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.