Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ultras mostar video

207 pregleda · 14 odgovora · otvorena 09.04.2013. u 15:44

Zanimljivo...

Samo je steta sto niste isli u skolu ili ste bjezali sa casova geografije.

Paaa, evo bit cu slobodan da vam objasnim jednu prostu stvar:

Mostar, kao grad, se nalazi u drzavi koja nosi naziv Bosna i Hercegovina. Mozes ti voljeti Hrvatsku koliko god hoces, ali Mostar je unutar granica Bosne i Hercegovine. Mostar je Bosna i Hercegovina.

Hrvatska je susjedna drzava. Susjedi... Granici sa Bosnom i Hercegovinom. Mostar nije Hrvatska. Mostar je Bosna i Hercegovina.

Ne znam sto uopste postavljas ovo na GEJMERSKI forum?

Bez ljutnje drug, ali pricam ti o cinjenicama!
Đe ste Hrvati.

Post dobio šamar od KilluminAti

Burek_King je napisao/la:
Zanimljivo...

Mostar, kao grad, se nalazi u drzavi koja nosi naziv Bosna i Hercegovina. Mozes ti voljeti Hrvatsku koliko god hoces, ali Mostar je unutar granica Bosne i Hercegovine. Mostar je Bosna i Hercegovina.

Hrvatska je susjedna drzava. Susjedi... Granici sa Bosnom i Hercegovinom. Mostar nije Hrvatska. Mostar je Bosna i Hercegovina.

+1

Tesko ce neki ljudi to skontati i pomiriti se sa tim :/. Zalosno al' istinito..
Ne znam sta si ti sa ovime postigao, napravio u windows movie makeru, poredo slike nekakve. Bar da je pravi video pa haj al nista
fusion_ je napisao/la:
Ne znam sta si ti sa ovime postigao, napravio u windows movie makeru, poredo slike nekakve. Bar da je pravi video pa haj al nista
glup si

exampLe_ je napisao/la:
Đe ste Hrvati.
Evo nas bola.  
Fipaa je napisao/la:
glup si
Čovjek ti napiše mišljenje o 'videu' i ti kažeš glup si ?

Što si postavljao uopšte ako nećeš komentare i mišljenja ...
Ovi hrvati iz mostara veci hrvati od onih iz Zagreba :) Pun gamers kvazihrvatskih mostaraca , gonite se u ku**c :D

AhmedSa je napisao/la:
Ovi hrvati iz mostara veci hrvati od onih iz Zagreba :) Pun gamers kvazihrvatskih mostaraca , gonite se u ku**c :D
Sta si time htio reci bola ?
Burek_King je napisao/la:
Zanimljivo...

Pretpostavljam da si Bošnjak pa neke stvari ne mozes da razumijes. Ne znam jesi li bjezao sa sati povijesti, ali vi ste mjenjali drzeve kako je vjetar puhao i kako vam je odgovaralo. Ja sam po nacionalnosti Hrvat i Hrvatska je moja domovina gdje god ja bio i gdje god politika stavila granice.
Ocito ti cinjenicno stanje ne odgovara pogotovo preispitivanje sadrzaja na "GEJMERSKOM" forumu/podforumu Coffe Shop "Sve i svasta nadovezano na nista..."
sympathy je napisao/la:
Pretpostavljam da si Bošnjak pa neke stvari ne mozes da razumijes. Ne znam jesi li bjezao sa sati povijesti, ali vi ste mjenjali drzeve kako je vjetar puhao i kako vam je odgovaralo. Ja sam po nacionalnosti Hrvat i Hrvatska je moja domovina gdje god ja bio i gdje god politika stavila granice.
Ocito ti cinjenicno stanje ne odgovara pogotovo preispitivanje sadrzaja na "GEJMERSKOM" forumu/podforumu Coffe Shop "Sve i svasta nadovezano na nista..."
Sa tim Bošnjak vjerovatno ciljas na moju opredjeljenost vjeri. To sta sam ja po vjerskom ubjedjenju nema nikakve veze.

Ja sam Bosanac i Hercegovac.

Ja ne znam sta si ti, nit me iskreno receno zanima. Bitno je da si covjek.
To sta si ti, isto tako ne znam. Mozda mozes voljeti Hrvatsku ili Srbiju ili bilo koju drugu zemlju na svijetu, ali ako zivis unutar granica nase domovine, onda si Bosanac i Hercegovac. Jedino ako si prodao svoju drzavu zbog druge, na cemu ti iskreno receno ne zamjerim, to da odmah pojasnim. Ali moras shvatiti jedno... Mostar je Bosna i Hercegovina. To je nepobitna cinjenica. Ne mogu ja reci da je Split Bosna i Hercegovina kad nije. Split je Hrvatski.

Da ponovim, cas iz geografije, osnovna skola. Geografski gleddano, Mostar se nalazi u Bosni i Hercegovini.

Cinjenicno stanje? Mozda bolje da procitas pravila prije postanja bilo cega... Ako vec nisi, da te napomenem:

"Zabranjeno objavljivanje tema u kojima se nalazi YOUTUBE klipovi (osim gaming klipova), kao i promociju svojih YOUTUBE klipova i naloga. Memberi će se kažnjavati banom u trajanju od 7 dana."

Ehhh ovo gore sto sam ti ja napisao je cinjenicno stanje, a ne to tvoje "coffe shop - sve i svasta nadovezano na nista".

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.