Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pogodi ime animea - Zainteresirani?

197 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.04.2013. u 21:34

Već neko vrijeme planiram otvoriti igru pod nazivom "Pogodi ime animea" ( ako se sjećate spy-ove teme Pogodi ime igre). Ja bih postavio sliku anime-a (u linku i na slici ne smije biti ime animea) i u sljedećem postu vi napišete ime tog animea i stavite sljedeću sliku ( bez slika sa spoilerima na njima ili slika na kojima bi mogao biti neki prevelik hint). Za svaki pravilno napisani post bi se dobio aplauz a svaki pogrešni bi se ošamario i izbrisao. Zanima me koliko bi vas sudjelovalo (neću anketu otvarati jer će retardi koje uopće ne zanima anime glasati ne).Glupo bi bilo da samo ja,mand4,nikola,shorty i još par sudjelujemo i kupimo sve aplauze pa me zanima odaziv.
Ako bude dobar odabir u prvoj igri( ako je bude a 90 % da hoće) možda bude nekih dodatnih nagrada u drugoj za prva 3 mjesta ( mislim da su aplauzi dosta ali eto).
Veoma ... 

Ako moze sto prije to bolje
Stavi bre moze... taman sad se ufatio gledanja ovog animea, pogledo ih 6-7-8-9...

Stavi odmah da se igramo, kakvi aplauzi i nagrade.
mjera ! 
Ja sam in.  
I ja sam, ako budem šta znao  
Otvorit ću sada pa ćemo vidjeti odaziv ( nema se šta izgubiti  ) .Ova igra će trajati par dana (vidjet ću,ionako neće biti bodovnih nagrada pa je svejedno) i onda možda jedna za sljedeći vikend (Navečer u petak otvoriti i u ponedjeljak zatvoriti).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.