Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

AOG busted

207 pregleda · 15 odgovora · otvorena 08.04.2013. u 14:03

zanima me vase misljenje o ovome posto se ljudi izvlace da je lik cist a svaki njegov kil je smjesan i njegovi iz klana ga brane da kao nema pricaju da igra u lan a momak iz teslica a kolko smo poznati da u tesicu slabo ima igraonica tako da pogledajte mada jasno se sve vidi :)

http://www.youtube.com/watch?v=A1uIf5H9Fbc
Što nas boli ***** za njega i njegov busted, da je on ne znam ko da je vrijedan sekunde ovog busteda, pa hajd', prokomentarisat.
Čovječe čitera ima na svakom uglu, da se rade bustedi tako, YT server bi pao.
Koga interesuje neki lijevi lik sa whom ?
sh0ck je napisao/la:
ja ba
sh0ck je napisao/la:
Pa ne moras da komentarises ako te ne intertesuje ima ljudi koje ce interesovat i koji ce komentarisat jer ovakvi levati i dan danas se prijavjluju na on line lige i furaju citove i zbog ovakvih levata pravi igraci prestaju sa igranjem cs-a
propast je napisao/la:
Pa ne moras da komentarises ako te ne intertesuje ima ljudi koje ce interesovat i koji ce komentarisat jer ovakvi levati i dan danas se prijavjluju na on line lige i furaju citove i zbog ovakvih levata pravi igraci prestaju sa igranjem cs-a
Koje online lige ?
Koji pravi igrači NA ONLINE LIGAMA ?

Šta pričaš ti ?

Iskuliraj oko, rano si se počeo sikirat oko gluposti ...
jasmeeN je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=5OaWd-Dd0tg

Ovo volheka ocima nije vidjelo. :D Busted pravi za muzejsku igricu.
Ti onda ocima nisi cs-a video nit si kad igrao lan zna se sta se moze cuti i vidjeti zna se sta se ne moze odnosno sta se moze pomocu wh.
propast je napisao/la:
Ti onda ocima nisi cs-a video nit si kad igrao lan zna se sta se moze cuti i vidjeti zna se sta se ne moze odnosno sta se moze pomocu wh.
Dijete drago, ovaj Jasmeen ovdje je za tebe učitelj, sensei, nek si ti vidio lana, izađeš na sunce dižu te sa zemlje.
Traži od vLexa ban zbog ove izjave da jasmin nije igrao lana, hvala.
liaar je napisao/la:
Dijete drago, ovaj Jasmeen ovdje je za tebe učitelj, sensei, nek si ti vidio lana, izađeš na sunce dižu te sa zemlje.
Traži od vLexa ban zbog ove izjave da jasmin nije igrao lana, hvala.
Ja drzim igraonicu svoju vec nekoliko godina i naravno da igram lan i upravo radi ove ekipe levatske i ovakvih njima slicnima kad organizujemo lan turnir oni se prijave po fb stranicama pricaju dolazimo a u lan kasnije nemos skupit 7 ekipa i momci su provaljeni vec davno i nikad skoro da posalju demo kad odigraju samo izadju.
frajer prvo govori sector clear, pa onda need backup... il je mentalno poremecen il se igra sa komandama ko sto bi moj jaran reko  ma wh, debili poput njega nisu vrijedni uopste ovog
propast je napisao/la:
Ja drzim igraonicu svoju vec nekoliko godina i naravno da igram lan i upravo radi ove ekipe levatske i ovakvih njima slicnima kad organizujemo lan turnir oni se prijave po fb stranicama pricaju dolazimo a u lan kasnije nemos skupit 7 ekipa i momci su provaljeni vec davno i nikad skoro da posalju demo kad odigraju samo izadju.
Koja je to tvoja igraonica?
moje licno misljenje da covek ume da igra pomenutu igricu, a samim tim i da dobro cheata. Da bi bio dobar cheater moras da znas da igras igru ) neofirna ubistva nisu slucajnosti. Ja u to ne verujem.

znaci konacni zakljucak : dobro vas je naruzio 
mak1a je napisao/la:
Koja je to tvoja igraonica?
drzao sam jedno vreme na mejdanu igraonicu davno sada imam jednu u bjeljini al svratim nekad kad sam u bl u sword ako nista bar da malo odigram steta sto nema onih staris igraca skoima sam prije igrao.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.