Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LoL RP

168 pregleda · 5 odgovora · otvorena 08.04.2013. u 12:08

E ovako zanima me odprilike koliko je 260 rp maraka.
Ja imam 140 i pikal se ista ovih rp-ova. Hocu kupiti skin od lee sina i nez koliko traje ovo snizenje. Eto ako ko zna neka se javi.
Najmanje sto mozes kupiti rp-a je 400 i to kosta oko 5 KM i kupujes preko kartice (paypal,visa,master) i slicno jer "mobile payment" ne radi za BiH..

Naravno da se pikaju, treba ti jos znaci 120 a snizenje ti traje do sutra" these skins and champions are only on sale between April 5 and April 8,"

Post dobio aplauz od amsi

Blekye je napisao/la:
Najmanje sto mozes kupiti rp-a je 400 i to kosta oko 5 KM i kupujes preko kartice (paypal,visa,master) i slicno jer "mobile payment" ne radi za BiH..

Naravno da se pikaju, treba ti jos znaci 120 a snizenje ti traje do sutra" these skins and champions are only on sale between April 5 and April 8,"
Hvala
Blekye je napisao/la:

a dal onda dolaze neki drugi koji su jeftini isto ovako ?
Dolaze,mijenjaju se stalno
pandaa je napisao/la:
a dal onda dolaze neki drugi koji su jeftini isto ovako ?
Svaka 3 dana dolaze nova 3 skina on sale, nekad su 487 a nekad 260.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.