Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

tp link konfiguracija

73 pregleda · 5 odgovora · otvorena 06.04.2013. u 21:45

zzz svima

ne mogu da otvorim konfiguraciju modema i konfigurisem ga, radi se od TP-LINK TD- W8901G

gucam 192.168.1.1 ali nece, pokusavao sam i 192.168.0.1 i druge ali nece :S

stvarno ne znam u cemu je problem a treba mi da ga konfigurisem da mi radi i wireless
disesel_baxx je napisao/la:
Sta ti izbaci kad ukucas ??
prvo ono gore se okrece mozda minut -dva i ond izbaci ovo :

Ta web-stranica nije dostupna
Prekinuta je veza s hostom 192.168.1.1.
Evo nekih prijedloga:
Učitajte ovu web-stranicu kasnije.
Provjerite vezu s internetom. Ponovo pokrenite usmjerivače, modeme ili druge mrežne uređaje koje možda upotrebljavate.
Pokušajte dodati proizvod Google Chrome kao dopušteni program u postavkama vatrozida ili antivirusnog softvera. Ako se radi o već dopuštenom programu, pokušajte ga izbrisati s popisa dopuštenih programa pa ga dodajte ponovo.
Ako upotrebljavate proxy poslužitelj, provjerite svoje proxy postavke ili se obratite svojem mrežnom administratoru kako biste se uvjerili radi li proxy poslužitelj. Ako ne smatrate da biste trebali upotrebljavati proxy poslužitelj, prilagodite postavke proxy poslužitelja: Idite na izbornik Chrome > Postavke > Pokaži napredne postavke... > Promijeni proxy postavke... > Postavke LAN-a pa poništite odabir potvrdnog okvira "Upotrijebi proxy poslužitelj za LAN".
Pogreška 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Veza je ponovo uspostavljena.
Prvo provjeri to sto ti govori tj, da slucajno nisi postavio neke postavke za proxy.

A da provjeris koja je adresa za konfiguraciju modema, otidji na start, pokreni "run" i ukucaj "cmd", ako ti je Win7 onda odma iznad start-a ukucaj "cmd" i enter, nakon toga ukucaj "ipconfig/all" i samo potrazi gdje pise "Default Gateway" i koja je adresa u produzetku, ta adresa sto pise bi ti trebala biti adresa za konfiguraciju modema, eto pa provjeri.
Otvori local area network i vidi koji ti je gateway i povezi se sa gateway ip .. ako nista resetuj ga , imas nazad ko tanku rupicu :D cackalicom il iglom resetuj :P
restartuj modem. imas malu tackicu na modemu, uzm neku iglu il nesto ne znam i samo je priisni i drzi 5 sekundi. onda idi 192.168.1.1 username admin pw admin! GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.