Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 13 bodova

Lan mreza & internet

373 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.04.2007. u 10:15

Prije svega interesuju me primjeri i nacin kako se to radi, i gdje je to uradzeno i imali osoba koja je radila sljedece :

Napr. dali u 1 internet centar se mogu uvesti "3 adsl 9G paketa" da se konekcija mjenja na svakom pc'iu kada klijent to hoce, da je mjenja u networku tj zadnji broj, i kako se dodjeluje to mrezi, i dali je moguce na 1 telefonski racun uvesti 3 ADSL 9G paketa, toliko od mene.

Hvala unaprijed.
Moze 1 racun, bolje je da 5G. radio sam 2 godina net club ima 4 kompa. Pa Imal modem router ako nema pa kupi switch.
               Yasco! je napisao/la:
Moze 1 racun, bolje je da 5G. radio sam 2 godina net club ima 4 kompa. Pa Imal modem router ako nema pa kupi switch.

MOLIM TE, AJD 'PROCITAJ TEMU I EDITUJ SVOJ POST ETO KAD TE MOLIM MI HOCEMO 3PAKETA, 9G DA PODJELIMO NA 10/KLIJENATA, I 1/SERVER
NE
NE (mozes imat dinamicki range na subnetu ali nema nikakvog efekta, samo usporava mrezu)
NE

Neka me neko ispravi ako grijesim...
JESI TI PUKO IL STA ? REKO SAM TI SVE CEMO SREDITI KAD DODJEM

PUSTI OVE SUPLJAKE ... i nadrami kakav prevoz za ono brdo
Nemoze ti svaki klient posebno mjenjat IP to je nemoguce, jedino ako hoces posebni server za svaki klient ali to je nemoguce također!!
Mislim moguce je ako hoces, ma da sumnjam u to!
Bilo bi dobro da moze pogotovo kod banovanja u CS, onda nebi bila banovana igraona vec samo 1 komp.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.